kul kväll!

Emeli och Fillan kom senare runt 4-5. Först slingade Emeli mitt hår ljusare, men det är inte riktigt blont än. Sen käkade vi lite, och efter det gick vi ut till stallet och gjorde klart där. Sen tog vi in hästarna, och så skulle Fillan rida Millan och Emeli Laffan (rida första gången). Hahaha så himla kul va det måste jag säga!
Tack för kvällen, riktigt kul va det! :) ♥
Nu ska jag sova så att jag pallar med morgondagen. Lär ju leva på Ipreen hela dagen, men men. ;) Packningen går ju inte så bra den heller, men får göra det imorgon bitti innan vi åker.
Btw så har vi fått vatten inkopplat till stallet idag, och banan blev klart igår kväll! :D



Emeli och Laffan


Fillan och Millan

host

Shit vad många det är som är sjuka nu alltså! Jag trodde att det bara va jag just nu när det är valborg och en massa kul, men det är nästan en tredjedel av mina kompisar som mår skit.
Jag stannade hemma idag med, hostar som en gris och det känns som att lungorna ska vändas ut och in varje gång. Usch vad jobbigt det är.
Imån är det iallafall vårspel, som kommer bli vääääldigt kul! :) Efter det är det party party med de bästa. Och idag har jag fått klart allting. Jag älskar att vara väl planerad!

ryttarspelen




Tack så himla mycket för alla fina sms och kommentarer irl jag har fått! Jag blir jätteglad av det. :)
Bilderna kommer från annonsbladet i tidningen idag. En helsida, helt chockad :o.


sick

Alltså kan det bli mycket värre? Jag hostar och hostar och har ont i halsen och musklerna och vill bara sova hela tiden. Dagens drog har varit honungsvatten, halstabletter och jordnötter. Suttit inne vid tv:n har jag gjort hela dagen med. Inte roligt! Imån blir det ingen skola heller, känner att jag vill vara så frisk som möjligt på fredag. :)
Men gissa om jag har mycket i skolan nästa vecka då. Stort energiprov, nationellt prov i biologi, muntligt prov i matte och svenska. Usch vad jag hatar att ligga efter i skolan!
Men Emeli och Fillan kommer imån kväll och gör det roligare här hemma iallafall. Vi ska rida (har jag lovat) och sedan ska jag bli blondie igen! :D För erkänn att ni har saknat mig som den blonda blondinen? ;) haha skojar bara.



Hajer och jag i 8:an. Då va vi den blonda blondinen och blonda brunetten ;) haha ♥

The pretty reckless



Alla känner väl till Tayler Momsen? Det är ju hon som spelar Jenny i Gossip Girl. Hon sjunger i ett band som heter "The pretty reckless" och är ganska bra faktist. I videon är det med lite av låten Make me wanna die, och när de pratar.

black and white



roliga djurbilder

Hahahah jag är så bäst på att ta roliga bilder på djur, för erkänn att de blir ganska klockrena ;)
Bilderna är på min katt Månsi och hunden Kompis.





lånekamera

Nu har jag äntligen en kamera! En lånekamera för att jag ska kunna ha något att ta kort med, men det är ju iallafall något :). Hämtade den för någon timma sen, och fick veta att min kommer i början på nästa vecka! Så himla glad blev jag :D. Synd att jag inte får den innan valborg, men den här får duga. Det är iallafall 10 megapixels på den. :)


ready, set, go



Bara för att min dag har sugit riktigt hårt idag, lägger jag in lite flummbilder istället.
Nu kollar jag på Top Model, och ska snart börja plugga till energiprovet som vi har imån.
puss ♥


HV, djurgården

Hinner ett blogginlägg till. ;) haha tidsoptimist på hög nivå!
Men igår vann ju HV smguld, och vad tycker ni om det? :)
Själv är jag inte direkt insatt i hockey, bara när Detroit spelar. hehe. Men jag kan ju säga att jag tyckte att Djurgården skulle vinna ;p
Tyckte det va så kul på min fb. Checka bilderna




Alltså jag skojar inte. En hel sida va fullproppad med att hv vann.

fullt upp

Nu har jag lite bråttom, för dom 40 minuter ska vi åka till Persö. Jag ska vara funktionär, och sitta uppe i domartornet hela dagen. Haha gissar på att det kommer bli sjukt kul! Försöker att få med en video. ;)
Som ni ser så bloggade jag inte igår, men när jag hade vaknat hängde jag med mamma ut och gick. Runt 11 tiden blev det så himla fint väder så då blev det shorts och linne och fotboll, nån bärnna måste man ju ha lixom. ;)
Sen red jag och på kvällen så efter det va jag ganska så slut. Så jag kollade klart på "Luftslottet som sprängdes". Sjukt sjukt bra!
Nej nu ska jag börja göra mig iordning, sitter fortfarande med frulle. hehe.
puss


tidningsbilden



den här mejlade min morbror mig, om ni hade missat tidningen. ;P


Laffis ♥

Nu sitter jag hemma framför brasan och läser en massa bloggar, mysigt! Tävlingen idag på laffan gick ganska bra. Vi fick ett nedslag på ett vanligt räcke, men jag höll i lite för länge när hon blev stark. Men fin annas var hon :) Något som jag tyckte var jättekul va att Johanna och Jenny var felfria. Grattis snyggingar! :)
Eksjö x2 och jönköping är planerade nu iallafall.
Nu ska jag snart kolla klart på Charlies änglar som jag såg igår kväll, och klockan 23.00 går "Hannah Montana, the movie" på tv:n, så då ska jag kolla på den ;) hehe.
puss ♥


DM -08, 115 cm :)


Just nu sitter jag på almenäs källare med ...

img_6807 (MMS)

Just nu sitter jag på almenäs källare med pappa, som är en resturang här i Nässjö. Känner verkligen att jag passar in med ridkläder ;) haha. Jag har precis käkat pasta med indisk köttfärsås. Gott, men nu är jag proppmätt så magen känns som en uppblåst ballong. Jag gjorde klart alla saker till eftermiddag innan, men så fort jag hade satt foten i stigbygeln och skulle rida Millan, börjar det typ snöstorma! :S så de planerna fick jag ställa in, får se om jag hinner rida henne när jag kommer hem ikväll istället :) Hoppas att det går bra i eftermiddag nu, and wish me god luck ;)


varsågod och rid.

Hello sunshines :)
Klockan är 8.38 och jag ligger fortfarande i sängen gött va? Jag har blivit en riktig skolkis... hehe
Ne jag skojar bara, ska faktist tävla idag så måste snart ut till stallet och göra i ordning allting och sen rida Camomill innan vi åker. Tycker synd om de som är i skolan hela dagen. Fast de har modevisning klockan 12. Så det hade jag velat se. Men jag umgås hellre med mina härliga vänner på Persö och mina underbara hästar. :)
För övrigt har jag fullt upp i helgen, nästan varje hejg nu enda till sommaren faktist, love it! De är fullproppade av tävlingar och att hinna va med kompisar också.
Slänger in ett inlägg innan jag drar sen också. Måste gå upp och käka frulle och vara en "riktig" tävlingsmänniska som folk säger ;)
Btw så tog jag bort min kära gamla bilddagbok igår också, skönt som fasen!
 puss ♥


såhär jag har haft mitt hår nu i två dagar, vad tycker ni? Naturligt lockigt eller plattat?

släktblogg

Jag tycker att alla som kollar min blogg ska gå in och kolla min moster Angas blogg. Hon bor i Thailand och har gjort det i många år. Hon är bland annat Johans mamma, och när hon är hemma i Sverige tar hon hand om nästan hela släkten. Det har hon alltid gjort, och kommer nog alltig att göra. ;)
Men som sagt tycker jag att ni ska kolla in hos henne. Hon skriver t.ex om svårigheterna i Thailand nu med alla demostrationer m.m. Hon är också inblandad i slummen, och hjälper till väldigt mycket där. Som när det var tsunami där, hjälpte många små barn som fick det svårt.




om ni inte ser står det  www.50ibkk.blogspot.com :)


Sitter i bildsalen och har bild nu. (låter...

img_6807 (MMS)

Sitter i bildsalen och har bild nu. (låter logiskt va? ;) haha) innan hade vi nationellt prov i matte de C. Det kändes sådär, så vi får väl se hur det går :)  Efter skolan ska jag träna laffan och sen ut och gå med mamma. Och imån blir det ingen skola, gött som fasen! :) Nu slutar vi snart så måste börja plocka in nu. Puss


9B1

Jag måste bara lägga in några härliga bilder på min klass från torsdagen innan påsklovet. Vi hade då bestämmt oss för att käka påskfrukost, så var och en tog med sig något. Det blev jättemysigt, och Agneta hade plockat påskris och tagit med sig påskägg med godis i. :)
Sen när vi har slutat nian, tänkte jag göra en grupp på facebook som ska heta "3 år med B1". Även fast jag bara har gått 2,5 år men skitsamma ;) 













ALLA ÄR INTE MED PÅ BILDERNA!

Breakfast in NY



Usch, den här låten är så himla sorglig tycker jag...
Brukar inte lyssna på henne, men den här låten fastnade direkt!
Lyssna.

chokladbollsdeg

Hahahah, alltså jag slutar aldrig att förvåna mig själv faktist. Jag somnade innan, och när jag vaknade kände jag av ett sockerbehov, så mycket att jag var tvungen att ha något med socker i. Jag bestämde mig för att göra chokladbollar helt enkelt. Så det gjorde jag, men jag tänkte att jag inte skulle äta så mycket för att jag åt värsta stora lunchen på stadshotellet idag så var fortfarande proppmätt. Men när jag väl har börjat äta och satt mig vid datorn, så frossar jag i mig och tänker inte på att det blir mindre och mindre, och när jag känner att det inte kommer med något på skeden, så är det självklart tomt (!?) Då har jag suttit och vräkt i mig hur mycket chokladbollsdeg som helst. Jag menar, hur mycket får det plats i en magsäck? haha.
Känner iallafall att jag måste göra något åt det här nu, så ska ut och rida laffan och ta en lång powerwalk efter det. ;) hatar den som kom på choklad...


Dom här förstör mitt liv.
nee skojar bara ;)

effektiv...

Helluu. :)
Varit med tidningen hela långa dagen idag, så snacka om att jag är trött! Men det har varit en helkul dag, och jag har blivit fotad till en annonssida nästa vecka. Jag har varit på 13 olika ställen, och tagit kort på alla så att le med tänderna känns det som att jag aldrig mer kommer att göra. ;) haha. Nej men som sagt var det jättekul! Jag blev bl.a fotad med vårens nya kläder, skor och blommor. Mer om det får ni se onsdag nästa vecka. :)
Förresten kom jag på att vi har ju nationellt prov i matte imån, och jag har inte pluggat ett skit så vi får väl se hur det går ;p.
puss ♥

grattis!

Idag är det faktist Johannas födelsedag, så tänkte slänga ut lite gamla bilder på oss. :)











Hoppas att du har haft en bra 17 års dag! ♥

länkar

Lite länkar till några av mina vänner!  :)

Carro

Olivia

Hajer

Kajsa

Olivia A

Johanna

Vill ni som jag inte har skrivit upp här också få en länk, så är det bara att lämna en kommentar. :)

have2have

Internet is back again ;).
Som jag skrev igår, är jag så sjukt trött. Idag när jag kom hem från skolan slocknade jag direkt, undrar varför?
Men iallafall, igår var tidningen och tog kort och intervjuade mig och Johnny, och de var jättetrevliga. :) De tog fullt med kort, och de sa att en av de skulle hamna på första sidan. Jag tänkte ju bara att det skulle vara en sån där liten som man knappt ser, men det första pappa säger i morse när han har hämtat tidningen är "herregud". Då kollade jag på första sidan, och så jäkla stor bild så att jag skämdes ihjäl! Det blev ju inte bättre, för jag hann inte ens in i skolan förrän några åttor sa att jag va i tidningen. Nehe? Hur skulle jag kunna missa det?
Imån blir det ut på stan och göra annonser med tidningen, så ingen skola på hela dan imån. Inte på fredag heller för den delen, för då är det tävlingar på persö! :D

ha det! puss


en lite tydligare bild :)

trött!

GUUUUUD vad jag är trött idag! Först trodde jag att jag var sjuk, eftersom jag frös så himla mycket och inte hade feber tänkte jag att det är ju inte så farligt. Så lektionerna har gått bra idag, även fast jag inte har hängt med ett skit.. (inget ovanligt men men ;). På idrotten spelade vi någon tråkig frisbee sak utaomhus! Så snacka om att det blev ännu kallare, sen hade jag en havltimma på mig att hinna göra mig klar innan bussen gick, så då fick jag stressa som en galning! Men hann gjorde jag, jag hann t.om köpa en pastasallad innan bussen gick. :)
Nu sitter jag här på persö, och väntar på att tidningen ska komma och intervjua mig och Johnny (vårgreven till vårspelen).
Vad tycker ni om mobilbloggningen förresten? Ska jag försätta med det nu när jag inte har internet så att det blir lite fler inlägg, eller ska jag skriva lite mindre och försöka hinna göra det när jag har internet istället?

Så, nu berättar jag en av mina hemligheter...

img_6807 (MMS)

Så, nu berättar jag en av mina hemligheter för mina kära bloggläsare, eftersom det har blivit offentligt nu. :)  I år är jag nämligen vårprinsessa i Eksjö! Det betyder att man spelar ett litet rollspel vid sjöängen på valborgsmässoafton. Det ska bli jättekul! Och jag är jätteglad att jag blev framröstad :). Efter det blir det party party med några av mina bästa vänner! :)


Och det gjorde det :) Tack så mycket för h...

img_6807 (MMS)

Och det gjorde det :) Tack så mycket för hjälpen tilda! Kolla hennes fina blogg: tildasander.blogg.se . Jag måste blogga härifrån, eftersom vårat jävla internet har lagt av igen! Hoppas att det inte tar lika lång tid som förra gången bara :) hehe Nu ska jag snart ner till stationen och möta Carro, och vi ska sedan vidare till Eksjö och träffa Olivia :) Puss


Så, nu ska vi se om att det går att mobilb...

Så, nu ska vi se om att det går att mobilblogga här? :)


hey, soul sister

Förlåt att jag inte bloggade igår! Men när jag hade kommit hem började jag att plugga matte direkt och sen gick jag ut och gick en promenad med hunden. Sen började jag tänka över gymnasievalet igen, så sjukt fucking svårt! Vad tycker ni att jag ska välja? Handel i Nässjö eller Strömsholm? Snälla hjälp mig!!
puss!

Vårkänslor






Jag kör en dagens.

Dagens planer: inte så många fler, men plugga lite till å tv:n :)
Dagens humör: trött på morgonen, glad på dan och nu typ allting :o
Dagens drog: Camomill, Laffan och Måns ♥
Dagens smink: mascara och foundation
Dagens kläder: gråslitna jeans, cenverse, rosarutig skjorta och fullt med armband.
Just nu sitter jag i stora sockar, mjukis och klasströjan. :)
Dagens låt: Ready, Set, Don't go med Billy Ray Cyrus. Påminner lite om vad jag ska göra..
Dagens saknad: Persö :o
Dagens vill ha: Tävlingar, samma kropp som jag hade för 2 år sen och pengar! hehe lite blandat ;P
Dagens köp: pastasallad, glass och bussen
Dagens måste: plugga.... är så sjukt trött på det!
Dagens tråkigaste: att jag har ont i fötterna.
Dagens roligaste: Tjejerna i skolan och Camomill :)
Dagens kärlek: Ankan i dammen utanför mitt fönster. :)


sol!

Kom nyss in från altanen. La mig där direkt när jag hade gått hem från stan, och tro mig när jag säger att det är en bit. ;p Det var inte varmt i solen, men skönt va det iallafall. I skolan i dag satt jag Hajer Kajsa och Julia i solen och käkade glass. Mums! Som jag har sagt har vi ju nationellt prov i matte på fredag, så jag har fullt upp med att hinna träna och plugga till det. Sen idag fick vi veta att vårat energi arbete ska vara inlämnat då också! Så den här veckan måste jag verkligen planera allting. Som jag var bra på för nått år sen men som jag inte alls är lika bra på längre... hehe.
Så nu ska jag dra ut till mina vackra hästar och rida dom, så jag kan plugga resten av kvällen. -.-
ha det bra, så får vi se om jag hinner slänga in ett inlägg ikväll :)



vill ha tävlingar nu! och aprå det, så får ni veta en rolig sak i nästa inlägg :D

Gossip girl next

Nu är det snart dax för gossip girl! Typ den bästa serien i världen, efter One tree hill då ju såklart ;).
Vem tycker ni är snyggast och vems stil är bäst?
Jag tycker att Chuck Bass som spelas av Ed Westwick är snyggast, men han får jag inte röra för min kompis Moa. :) hehe. Snyggast stil har ju lätt Taylor, som spelar Jenny i den här serien.
Nej men nu ska jag käka lite pannkakor innan det börjar.
puss ♥


avskrivning

Jag måste bara skriva ut om en sak som jag är så himla trött på! Jag tror att nästan alla vet vad det är, nämligen skitsnack. Skitsnack kommer alltid att finnas, och jag är en av de människorna som många av mina "vänner" snackar om. Visst, mig gör det inget. För det kommer alltid fram i slutändan vilka det är iallafall, och då vet man ju vilka som är äkta och inte. Det som har hänt mig nu, blev jag jätteglad över när de sa att jag va framröstad! Men självklart ska det alltid finnas de som ska trycka, och tro mig. Det hade jag nästan väntat mig. Men något jag inte hade väntat mig var att de va några av mina så kallade vänner. Jag tycker att det är så otroligt lågt att gå på någon bara för att man själv ska må bättre, när man egentligen vet att det går inte att ändra. Så sluta upp med erat jävla bullshit! Konsekvenserna blir bara värre, och det kan jag lova er!

Men sen finns det saker som jag blir glad över också, och det är när man har varit osams i flera månader och när man till sist löser det. Löser det va väl fel ord kanske, för som innan tror jag aldrig att det kan bli...

Jag vet att det finns flera som är så galet avundsjuka, för så är det. Även fast ni inte vill säga det. Det spelar ingen roll om jag är 15 eller 18, det hade inte förändrat erat tycke någonting. Det enda jag vill är att jag ska ha vänner som är glada för min skull, oavsett åldern och kunna se det positiva i det hela. Tänk på det! Jag är ingen docka som kan ta hur mycket skit som helst, även fast jag försöker tills jag når botten. Men den här gången tänker jag inte att göra det. Så antingen är det bara att gilla läget, vara glad för min skull och göra det bästa av situationen. Eller så kan man fortsätta snacka skit, försöka få mig att må dåligt och ta konsekvenserna som kommer.

Vad ni än kommer att snacka om mig och det jag skriver här, så hoppas jag att ni fattar vad jag menar och att jag inte vill er något. Bara att ni slutar. Eran tid kommer den också, men nu är det min.
Tack!

goder morgon

God morgon snyggingar!
Vad tycker ni om min nya header? Jag själv är faktist väldigt nöjd, även fast det tog lite tid att göra den, och sätta in den med alla koder och allting. Fråga Carro, hon tycker att det är smidigare med devote.se , vad tycker ni?
Igår cyklade jag in till Willys för att möta Carro och köpa godis. Sen drog vi vidare hem till mig och skulle ta lite kort. Och gissa vad som händer i slutet av allting, det berättar jag inte men inte kuuul. Så mycket kan jag säga ;) hehe.
Nu ska vi väl snart börja dra oss ner och käka frulle, (jag, månsi och greger (carros nya smeknamn som jag kom på nu :))
Adiós



hahaha :D


Jag tänkte bara berätta hur glad jag är för att ha sånna underbara vänner som jag har, utan er hade jag inte orkat gå igenom allt det här som har hänt de senaste åren. Så eftersom jag vill vara lika bra som er ska jag lägga ut lite bilder och länka till era bloggar. :)

Hajer och Kajsa som jag spenderar mina skoldagar med, och så himla kul har vi. Fantiserar om allting från killar till småbarn som man ska köpa godis till från ICA. 
Hajer och Kajsa



Carolina, Nelly och Olivia!
Ja herregud så himla härliga :D
Stunderna med er är så sjukt roliga! :D
Carro, Olivia och Nelly.




Självklart finns det fler, och jag hoppas att ni vet vilka ni är. :)
Vill ni att jag ska länka så skriv en kommentar.

klasströjorna

Våra klasströjor är ju så himla snygga måste jag säga, älskar dom ;) hoho.
På framsidan står det "Alla säger att 9B1 är pluggisar" och sen står Agneta och säger "Så vatt" istället för "So what". Haha det är allstå våran svenska lärare som inte kan engelska, och det roliga är att hon är helt seriös när hon säger det med.
På baksidan är står det "Kärnfulla svar ger strålande resultat" Nått fysikskämt som Mikael sa nångång som inte jag fattar direkt.
Kul va?


Om jag säger såhär...

PRELIMINÄRT
INTAGEN
TILL
STRÖMSHOLM
RIDGYMNASIUM!
:D


fattar ni hur glad jag är eller. Jag trodde verkligen inte det med mina betyg. Visst dom är inte dåliga, men det var väl inte det jag hade räknat med. Men nu måste jag börja tänka om detta verkligen är det jag vill göra. Jag låg sömnlös hela natten och tänkte på detta, för det är ju ett stort steg.
Vad tycker ni att jag ska göra?

internetet is back

FÖR NU HAR VI INTERNET IGEN! :D haha jag är så jävla glad :D
Bara så ni vet.
Idag har jag hängt med mina päron och kollat på utemöbler, och det är ju inte det roligaste som finns direkt...
Sen mockade jag hagen en stund och nu kom Angelina och hennes kille så nu ska vi fika snart. Nu blir det full fart igen, och jag ser att statistiken har minskat. Men jag hoppas att den snart är tillbaka. :)
puss ♥

hem nu

Så, detta är det sista inlägget jag gör idag. (om vi inte har fått bredbandet än, men det tror jag inte). Jag känner mig som värsta datanörden idag. Har suttit här i kanske 3 timmar nu. ;p hehe
Men iallafall så ska jag göra en ny design till bliggen när jag har som sagt kan. Herregud vad jag tjatar om det jäkla internetet hela tiden! haha.
Men sitter här och planerar resten av mitt lov, och jag tror att det kan bli riktigt bra. :)
Men nu har pappa kommit, så ska sticka hem till nässjö nu.
Adiós!

back to blondie

Tänkte bara säga att jag har 3 ganska så stora överaskningar med! Och jag känner att det är lika kul som alltid att hålla på dom. ;) Men eftersom nästan alla mina kompisar vet en av dem kan jag ju vara så snäll och säga att jag ska bli blond igen! Jag ångrar inte att jag färgade det brunt, men nu känner jag att det är tid att gå tillbaka till det gamla.
Mina kompisar är glada för det iallafall, eftersom de tycker att det passar min personlighet. Men om jag ska vara ärlig är det mina vänner Carro och Hajer som borde göra det istället. Jag menar, vem fan vet inte att skåna ligger i Sverige och att Köpenhamn inte gör det? ;) haha! Inte mina vänner, men det är därför jag giller dom. :)
Aja, Emeli kommer hem från Norge snart och då hoppas jag att hon kan göra det snart. Och hemlisarna kommer jag inte att säga riktigt än. ;)
Vad tycker ni? Have blondes more fun?


Bloggar från stallet

Hejsan kära bloggläsare!
Jag får sån himla ångest över att jag inet kan blogga mer! Så om vi inte får internet den här veckan vet jag inte riktigt vad jag gör. + att mitt gratis surf på min iPhone försvinner imån också. Känner att det är väldigt kul.
Men en fördel är att man hinner gör en massa andra saker. Jag har börjat träna lite mer. Rider bl.a 1-2 hästar, och är ute och springer en runda varje dag. Jag tillbringar mer tid med min familj, djur och vänner. Camomill är kanonfin och Laffan också, katterna är galna men vad kan man förvänta sig av dem när de bara är några veckor? :)
Kom iallafall nyss hem från att varit ute en promenad med hunden. Och innan det var jag och fikade med Moa och Kajsa på Princess, mysigt! :)
Idag är jag på Persö lite, och pappa kommer inte och hämtar mig förrens vid 6, så jag slänger nog in lite fler inlägg. ;)

puss !♥


slänger in en glad bild från min kusins bröllop i sommras. :)
Gissa vem killen är? ;)

RSS 2.0