earth hour

Nu har jag äntligen hittat en dator som jag kan blogga ifrån. :) Eller inte hittat (det är nellys) men ändå. Jag har det sjukt bra med galna skoldagar med mina vänner Hajer, Kajsa, Moa och Ronya. På helgena är jag med de bästa Nelly, Carro och Olivia. Igår var vi på hotellet och kollade när min syster Emeli gick modevisning. Galet bra va hon! :) Sen stack jag, Nelly och Martina till någon resturang. Träffade sjukt roligt folk. :)
Idag var jag på Persö med Camomill och red en liten klubbdressyr, och min älskade häst var så himla fin! Så stolt blir jag över henne. :)
Nu är jag hos nelly som sagt, och ska sova här.

Vilka ska va med på Earth Hour ikväll btw? :)
Jag och Nelly ska vara så duktiga att vi ska släcka ner lamporna.
ha det bra! ♥





lite random pics från London, men jag gillar dom a lot :):)


länge sen

Heejsan!
Det känns som att det var hur länge sen som helst jag bloggade. Men som min kära kompis carolina redan har berättat att jag har inget internet. Snacka om segt! Men så fort jag har fått det kommer det att bli fart på mig igen. ;)
Jag har det bra och kul med allt jag gör, men snart börjar något som inte är lika kul. Spanska.
Ha det bra och jag hoppas att ni fortsätter läsa så snart jag kommer igång igen. :)
puss ♥

Carro gästbloggar!

Hejsanhalooo

hihi nu är jag här och gästbloggar litee, för becca har nämligen inget internet på 3 veckor så hon kan inte blogga XD så ägd är hon :)
men yähyäh.. becca tycker att jag är bäst och så, min blogg: Carolinaromare.devote.se kika gärna in ;p.

jag gissar på att becca kommer att slå mig om jag skriver nått mera dumt XD så jag skriver inte mera nu!

ha det braaaaaaaaaaaaaaaaaa


pusssss Carrro!
jaag
världens gulligaste och underbaraste Tequila Rose!<3

bad day

Jag hatar onsdagar! Eller hatar och hatar, men det blir alltid så mycket prov då. ;p haha
Skolan gick bra, och först lagade jag och Ronya pasta Carbonara och cheesecake på hemkunskapen. Räckte till ett vg. Sen blev det mycket tjejsnack och lite annat. När jag kom till Nässjö skulle jag gå in och lämna tillbaka en mascara som jag råkade köpa brunt. Men nej det går inte, utan den bitchen i kassan babblade på och sa att det inte gick, så jag lackade direkt (haha, har blivit mycket sånt idag ;) och gick till slut och hämtade en annan och frågade om hon kunde öppna den från plomberingen och kolla att den va svart. Hahahah, så jäkla arg va jag!
Men nu till något viktigare! Synd att spanska, fysik, engelska och so är så tråkigt att plugga bara ;)


migrän

Idag har jag inte varit i skolan. Vaknade som vanligt vid 6.10 men kände att jag hade en sprängande huvudvärk så jag gick upp och tog två verktabletter. De hjälpte inte så jag gick och la mig igen. Vaknade runt tio och inget hade hänt så jag somnade om och vaknade vid halv 2. Så nu är det bättre och jag hoppas att jag kan gå till skolan imån. Skulle egentligen haft nationellt svenska prov muntligt idag.
Nej nu ska jag sätta på MTV och kolla lite på made. :)
puss ♥


kissemissarna

Så, nu kommer lite bilder på katterna. :) Olivias heter Pelle, och jag tror att min ska heta Måns ;p.
Pelle ville inte va med på kort så mycket. Men men.


PELLE ♥


MÅNS ♥


MÅNS ♥

hos carro

Jag gillar oss på bilderna. ;p haha vi hade jättekul i fredags! Först va vi på hemmakväll och hyrde film (Taken, som jag redan har sett, men ändå) och köpte godis. Sen gick vi vidare hem till Carro och kollade på den, myspys. :)







avslutar med en glad bild efter en bra kväll :)

RSS 2.0