plans


buhuhuuuuu!



Jag dööööör, sitter å lipar nu! Nej om Chuck Bass dör så är det slut med Gossip Girl för min del. Vilka är på? No Chuck Bass, no Gossip Girl?

pictures








Lite bilder från igår. Ni ser att det är ganska många framför oss, men iallafall kom vi fram dit till Darin och Erik sjöng. ;D hehehe gjorde high five med Erik 2 gånger. (Okej, många gjorde det men endå ;)
Vi träffade en massa folk. Tyvär fick jag inte bilder på alla!

Don't stop believe

Jobbat på Princess idag också. (gjorde det igår med) och det blir bara roligare och roligare! :) Jag får stå i kassan, lära mig vika kartonger osv. Igår var det rix fm festival i jönköping. Det var jättekul och bara för att skryta en gång till så stoppade jag faktist två bråk. Haha, livvakt nästa. Dock så frös jag hur mycket som helst sen efter, så idag är jag förkyld igen och har ont i halsen. Så typiskt!
Jag fick med mig en stor Princesstårta med hem från Eksjö också, så snart ska vi väl fira Mors dag lite. :)
puss

too little time

Så, idag hinner jag inte blogga så mycket. Nu ska jag till princess och jobba till två, sen vid tjugo över två går tåget till jönköping där vi möter upp moa och ida. ikväll är det rix fm festival och jag tror att det kan bli riktigt kul!
Ne nu dör min dator snart, och vi får se om jag slänger upp något mobilblogg. :)
puss

Starstruck



Kollat på Starstruck på disney chanel nu. Det var faktist premiär så jag var tvungen att se den. ;)
Den var faktist väldigt bra! Lite för mycket hollywood kanske man riktigt härlig.

joyride

Så, nu är första dagen på Princess avklarad. Jag hade jättekul och de som jobbade där är verkligen trevliga!
Aja, till annat. Ni fattade att jag skämtade om det förra inlägget? ;) Så kul har jag på våra kemilektioner. Ett gott skratt fick man iallafall. haha!
Ne nu ska jag slinga håret. Hoppas verkligen att det blir blont nu :)
puss ♥



the real me

Jag gillar smink, jag kan inte tänka mig att gå till skolan utan smink. Jag använder det gärna i stora mängder. Så att man ser sträcket vid halsen, gärna tigersträck också. Så att man ser att jag är en hona på jakt efter en hane. Håret plattar jag också, och tillsätter mycket puder och hårspray, så att det ska få volym. Vid ögonen tar jag vit ögonskugga, så att mina ögon glänser till mina vita idominläppar, jag tar mascara tre gånger för att det ska bli finare. Jag har tofsar på benen i färgerna rosa och limegröna, så att det sticker ut. Också en bandana som man ska ha runt huvudet egentligen för att det är mycket coolare att ha den på benen. Jag har bara korta shorts för att mina bruna ben ska synas. Sedan har jag ett lite för litet linne som har färgen rosa. I LIKE IT!


me like alot!



Inte varje dag man kommer hem och det ser ut såhär. 
Hehehe, hääärligt! :D

They're the best, fuck the rest!



sommarjobb

I sommar ska jag jobba på Pricess i Eksjö, så kom och fika! hehe. Eller inte hela sommaren, men 3,5 veckor. Och det tycker jag är alldedes lagom! Jag tjänar ganska bra och har bra tider. Jag har inte så mycket mer bestämt än att jag ska på ridläger på Persö. (hoppas verkligen att det blir lika kul som förra året!) till falsterbo, och kanske till öland. Tror att sommaren kommer bli kanon!


Breaking Dawn blir två filmer!

Det blir två delar av filmen "Breaking Dawn"!
Skådespelarna Kellan Lutz och Ashley Greenes säger att de ska få högre lön för den sista filmen i Twilight filmen. De skulle höja lönerna med mer än 2 miljoner dollar, och de går 1,25 miljoner för varje film. Man kan då räkna ut att det blir fem filmer, och då blir alltså Breaking Dawn två filmer! Hur bra som helst. Ju mer man få se Robert Pattinson, desto bättre. ;)



SNYGGA!
källa: http://www.posh24.se/search.action;jsessionid=2A4EA1EE9626BA637CBEB93600B826FE?queryString=robert+pattinson

niornas utklädningsdag.

Idag har det varit niornas utklädningsdag. Först när jag, hajer, kajsa och julia kom i morse var det BARA vi som var utklädda. Men sen kom det några mer och efter första lektionen var nästan alla det. Gött!
Jag var Björn Borg, men blev mest bara en tennisspelare. ;P
Alla bilder finns på fb!



love!





Red Camomill när jag kom hem också, kanonbra gick hon! Måns knaskatt fick rida lite också ;) hehe
Ny jacka också! Älskar sådana jackor. :p  Sen släppte vi hästarna i sommarhagen i några timmar. Så himla härligt!

tävling

Tävlat idag juu. Första klassen var LA:3 och då red jag på 62%. De domaren låg jättelågt, så det va inte så dåligt som det låter. Då de två sista slog mig, så då kom jag 5:a och det va sista placeringen så jag är nöjd.
Klassen efter var msv:b3 och det var som sagt debuten. Travarbetet och skritten gick jättebra, men när det kommer till en samlade galoppen blev det lite väl stampigt. Alltså hon gick bara uppåt. Jag trodde inte att jag skulle rida på 59%. Men det gjorde jag iallafall, och nu har jag ridit det en gång. Nu är det bara att fortsätta framåt, och om 2 veckor rider jag msv igen. :)
puss

SUMMER






sunshine



Johanna har varit här idag! (är fortfarande :p haha). Vi har käkat glass, varit nere på stan och köpt lite saker till utklädningsdagen på måndag, solat och tagit en massa kort så snart hoppas vi på att en ny header kommer. :)
Imån ska jag dra till jönköping och tävla, som ni redan vet om. ;) På kvällen drar jag till Eksjö för att sova hos Hajer med Kajsa och Julia.
puss!

21 maj




Fint väder som fan! me like. Fast nu hörde jag visst att det åskade men vad gör det när man kan sola? ;)
Skolan idag va helt okej, men nu ska jag rida två hästar snart och imån är det full rulle. Jag ska rida och vara med Johanna.
Ne nu ska jag bli lite brun hade jag tänkt. puss!
+ att jag kom på att jag fyller år om 2 veckor :D

I can be everything you need

Så, nu är jag klar med alla nationella prov för högstadiet! Känns så himla skönt. Dagen började med att jag hade svenska muntliga, och sedan över gick det till spanska lektionen efter men då var det läsförståelse. Imån har jag bara energiprov och sen är det inga mer prov förhoppningsvis, dock ett par inlämningar.
På söndag ska jag tävla Celine äntligen! Mammas häst som jag har b.la vunnit DM med och vunnit 9/10 starter på. :) På söndag ska jag debutera MSV! Är taggad till tusen. Jag hade tänkt att vara med mina kära vänner på kvällana runt om Eksjö, men det hinner jag inte. + att Johanna kommer på lördag! Ska bli jättekul, vi har inte varit på säkert ett år nu.
Ne nu ska jag käka lite, känner mig ganska hungrig idag. haha!
puss ♥


frågestund

För att jag nästan inte kommer att hinna blogga på hela vecka gör vi såhär:



jag kollar alltid kommentarerna! så ni kommer inte att se varandras. + att de vefineras eller vad det heter, så det kommer stå "noll kommentarer". :)
fråga på vad ni vill!
puss

we can't be tamed

Suttit och pluggat hemkunskap hela dagen! + att jag har stickat sockor. (Måste göra det för att behålla mitt vg i syslöjd ;) haha. Det är sjukt segt men vad ska man göra. Förresten fick jag göra nationella biologi som jag missade OFÖRBERÄTT idag! Fatta vilken panik jag fick när det var 5 minuter kvar till vi skulle börja. I morgon bitti har vi sista delen. Skönt! På torsdag har jag nationella svenska muntligt och sen på fredag energiprovet. Sen är det äntligen slut med prov för högstadiet hoppas jag. haha :p
Nu ska jag snart kolla på CIS.
puss


haha



hahaha älskar facebook grupper!
den här var den skönaste idag

headache

Usch, jag har värsta huvudvärken nu. I morse när jag skulle gå upp hade jag migrän, alltså jätteont i huvudet och illamående. Så jag är hemma från skolan idag. Jobbigt, med tanke på att jag redan ligger efter. Men men. Mamma va snäll och gjorde pannkakor till frukost till mig innan hon åkte till jobbet iallafall. Så proppmätt är jag.
Jag sov 14 timmar inatt, och funderar på att gå och lägga mig igen snart.
(min statistik har ökat hur mycket som helst! kul :)
puss ♥

the worlds greatest ♥




Tävlade ju idag på Camomill. I första klassen LB:3 blev det några missar i galoppen och jag red på 60 %. I debuten i LA:3 an red jag på 62 %, fick ett par missar i galoppen där med. Men då räckte det till en fjärdeklass. Jag är kanonnöjd med min fina häst! Det var bara andra dressyrtävlingen på henne. :)
Nu sitter jag och kollar på Gossip Girl, och sen ska jag sova. Sov bara ett par timmar inatt, hehe.

Vårskriket













Lite bilder från kvällen igår när det var Vårskriket i Eksjö. Kvällen var väldigt lyckad tycker jag! Tack alla :)
Vi började festen hemma hos Natta, och sedan drog vi oss neråt till Sjöängen. Där var det fullt med folk, jättetrevliga! :)
(Obs, alla är inte med på bilderna!)

lite smått och gott



Lite av det jag köpte i Jönköping idag. Fick även med mig en massa mer smycken och olika färger på nagellack.
Klänningen tänkte jag ha på skolavslutningskvällen, jättesnyggt med en blommig klänning till en jeansjacka!
Nu har jag ganska så bråttom, ska nämligen hinna rida och göra klart en massa saker inför tävlingen imån. Längtar! Ikväll blir det Vårskriket med mina kära vänner. :) Hoppas på att det kommer bli kanonkul! 
puss

ridin' solo







lite bilder på några från går kvällen. :)

Jag blundar men ser ändå

Hej! Gårdagen va kul med trevligt folk. Jag drog in till eksjö runt halv åtta tiden och då hämtade vi Nelly på vägen. Sen va det fest på Vita bergen, och det va väl kul. Sen sov Nelly här och när hon hade åkt hem fixade jag stallet och sen red jag Celine och Camomill. :) Båda va fina som vanligt. ;)
puss ♥

A little bit longer.



Tycker ni jag är en mes om jag lipar till det här? För det är precis vad jag gör just nu. Jag får ont i magen av det här! Jonas Brothers konsert var nog det bästa jag har gjort i hela mitt liv.
Stör mig på att hon sjunger med, men jag förstår för det gjorde nästan alla. haha.
Om ni inte hör vad han pratar om, så säger han typ "Livet är fullt av fördelar, och ni ska ta vara på livet. När jag var på väg på väg till sjukhuset den kvällen, tänkte jag på er. Tack vare er kan jag vara här ikväll."
En liten sammanfattning. Nick har svår diabetes för er som inte vet. En fullsatt arena och nästan alla sitter och gråter. Ja, det va maffigt!
En sån här konsert är något man verkligen måste göra någon gång i livet. Men det här var defenetivt inte den sista för mig!

I wanna fly, I wanna drive, I wanna go

God morgon snyggingar!
Nu sitter jag nere i köket och är jättepigg, gissa varför. När jag vaknade i morse vid 8 så kollade jag klart på filmen som jag började med igår kväll, och då ligger det en stor fet godispåse bredvid sängen som jag inte orkade äta igår. Så då börjar jag käka det. Hehe, kul att ha energi! Men det varar kanske inte så länge... Men jag har bestämt en massa tävlingar nu iallafall! Längtar tills det blir regelbundet.
Aja, nu ska jag byta om och göra mig iordning så ska jag till Persö senare. :)
puss




ingen bra rubrik

Nu har jag inte så mycket att skriva. Men jag sitter hemma nu och funderar på om jag ska cykla bort till Willys och köpa godis. Det ska jag nog göra. Så jäkla kallt ute bara. Usch! All träning från igår förtjänar lite gott. ;) haha.
Imån blir det fullt upp. Jag ska dra in till Persö och träna Camomill, sen ska jag sola med Carro och hinna springa en runda innan jag troligtvis drar till Eksjö. :)
Nej men nu ska jag dra.
puss♥


Just nu sitter jag på stadskällaren i Eksj...

img_6807 (MMS)

Just nu sitter jag på stadskällaren i Eksjö och dricker varm oboy och väntar på att pappa ska hämta mig. Kajsa är här och fixar håret så jag hängde med :) hade so prov innan. Så hur det gick får vi se på måndag. När jag kommer hem ska jag rida. + att nu är det lov! Fest och tävlingar hela helgen! Awsome.


NCIS



Nu börjar NCIS om 3 minuter. För er som inte vet är jag ganska så beroende av det. hehe
pusshej!

me and j



Snacka om att jag vill ha sommar när jag ser den här bilden!
Jag vill ha sol, bad, fester, vänner, fester och oplanerade händelser.
Vad ska ni göra i sommar? I wanna know. :)

Can't be tamed



Miley Cyrus nya låt "Can't be tamed". Jag gillar låten men tycker lite att det är lite för mycket. Hon är ju lixom bara 2 år äldre än mig. Fast hennes röst och stil är lika bra som alltid!

random



Det här är nog förövrigt en av de fulaste bilderna som finns på mig. Men bara för att vi hade så himla kul den kväll så lägger jag ut den ;). Vi satt inne i våran stuga och spelade kort några stycken. Jag tror vi körde bubblan och den som förlorade skulle ha en tom flaska på huvudet i en viss tid. Jag förlorade nån gång, och jag måste säga att jag är riktigt grym på att ha flaskor på huvudet alltså! Så om ni nångång ska utmana mig, så gör det i det här. haha!


painting flowers

Nu kom jag hem från Jönköping för en stund sen. Vi åkte till Charlies och kollade på fullt av kavajer! Jag fastnade för den nya dressyrmodellen i märket Pikeur. Kanonsnygg är den! Marinblå, figursydd, längre modell och silver längst ut på kanten på kragen. Ni får se den nästa helg när det är tävlingar. :)
Sedan köpte jag ett par längre sporrar med. Mamma och pappa visade en massa ridbyxor också, men jag var så himla trött att jag inte orkade prova. haha! På hemvägen somnade jag.
Ne nu ska jag ta en aldedon för att dämpa min huvudvärk och dra ut och rida i det vackra vädret som jag skulle kunna döda. Ikväll ska jag till min vän Carro, som jag förövrigt saknar och inte har varit med på flera veckor!
puss ♥


en bild på De Bästa från Wembley Arena i london 20 november 2009.

IDAG ÄR EN BRA DAG

Inatt sov jag och Hajer hos Ronya, så vaknade för en stund sen. Somnade till att vi sjöng lite Carola Häggkvist låtar. Haha, sköna är vi! Nu ska jag snart med bussen hem till Nässjö, och där hämtar mamma mig vid stationen så drar vi vidare till Jönköping. Sen ska jag hem och träna hästarna igen, och sen ikväll tror jag att jag ska till Carro om jag hinner med allting. Haha mycket att göra. ;)
Tack för en mysig kväll Hajer, Ronya, Kajsa och Marigon btw! :) 
Ne nu måste jag dra om jag inte ska missa bussen. puss!

ERIK SAADE

Alltså det här är ju helt sjukt! ERIK SAADE KOMMER TILL EKSJÖ PÅ STADSFESTEN I ÅR!
Haha, sitter här och gråter nästan. Ne men inte riktigt. Vi måste vara snabba att boka biljetter, för jag tror att det är ganska så många som kommer komma.
Nu måste jag ta det lite lugnt, det är ju inte bara det att Sveriges snyggaste kille kommer. Haha, jooo såklart det är!



this year stadsfest is gonna be AWSOME!!

jag inbjuder dig

hahah vill ni veta vad jag gör nu? Jag sitter och funderar på om jag ska ha en fest när jag fyller år i år. Nackdelen är att jag är sämst på att veta vilka jag ska bjuda. Så vi gör såhär. Ni som vill komma, kommenterar!
Då menar jag alla. för nejtack till för mycket överaskatt folk. Så säg till era kompisar som inte läser min blogg, men alla får inte komma kan jag säga redan nu. :) Men bättre att försöka!
+ att jag säger att jag funderar! så lika väl som att jag har den, behöver den inte bli av. ;)


frisk!


lite filmer

är det någon mer som har ångest över att dom här inte har kommit ut på bio än?

follow me down

Igår anmälde jag Camomill till Eksjö tävlingarna i dressyr som är näst nästa vecka. Ska bli jättekul att tävla igen! Eftersom jag inte har hunnit träna Cillen, så blir det nog så att vi efteranmäler henne istället.
Jag är faktist äntligen bättre! Inte frisk än, men jag orkar iallafall gå upp från sängen. Det hade jag blivit tvungen till ändå, för ikväll ska jag ner till stan lite.
Förövrigt så måste jag plugga lite hemkunskap och NO nu. Synd att det är så mycket som ska göras när man har piggnat till. ;) haha.


I can were my converse

Hej snyggingar!
Idag har jag varit hemma från skolan en vecka. Så faktist saknar jag det stället lite :o
Jag vaknade vid kvart över tolv idag, och dagarna innan det halv ett. Så himla skönt att kunna sova länge! Men som sagt vill jag gärna gå till skolan så fort som möjligt, men pappa tror inte att jag kan gå innan torsdag. Usch! :'(
Jag vill rida, planera fester, ut och springa, vara med kompisar nu! Jag tycker att jag har lidit nog nu, jag kunde inte ens fira Valborg som är en av årets roligaste högtid.
Aja, puss!

1 maj

Fyfan vad jag hatar att vara sjuk rent ut sagt! Vårspelen igår gick bra, men det var nog bara för mamma och Affie proppade i mig en massa tabletter. Efter skulle jag och Carro ut, men jag va verkligen hur trött som helst att jag inte orkade det. Så Carro hängde med mig hem till Affie och va där med mig hela kvällen. Fina vän!
Idag vaknade jag vid halv 1, och sen dess har jag inte gjort ett skit... Hatar det här!


en bild från igår. Kallt som in i va det.


RSS 2.0