framme!

Nu har vi kommit fram till min mosters lagenhet har i bangkok! Jattefint sa nu ska jag olle och mamma ga ner och bada och sola lite. :) Hoppas allt ar bra i sverige!
Klockan ar ju bara kvart over nio har sa sen ska vi ner och shoppa, fixa haret osv. Nar Hugo kommer hem fran skolan forvantar jag mig en riktig basketmatch!
Iman drar vi toll Koh samet for en massa sol! Nu maste jag dra mig nerat. Pusshej


tack och hejdå!

Nu sitter jag förhoppningsvis på flyget till paradiset!
Hoppas att ni får det lika bra som jag kommer att ha. :)
puss/ rebecca

Förhoppningsvis ska jag hoppa Bungyjump och en massa andra saker!
Frågan är om jag vågar?


BIKBOK SPRING COLLECTION



våra brister gör oss till människor




Ifall ni kommer att sakna mig så har jag tagit med massa roliga kort nu! Som sagt, mina föräldrar är nog väldigt stolta över att jag har fått ett sådant vackert gristryne...
MEN
Detta kommer jag att åka i då:

Hatten- Bikbok
Halsband- marknad på öland
Tröja- Gina
Shorts- HM
Ringar- Marknad, Glitter, Gina.
Armband- HM

Nu måste jag kolla så att spotify på mobilen inte har gått ut. Packat ner tre böcker med. Undra om det räcker för flygresan?
Om jag dör eller något ska ni veta att jag är glada att ni har läst min blogg! Att jag älskar min pappa som inte åker med. Att mina hästar är mitt allt och mina vänner är bäst!

EN STOR FET KRAM FRÅN MIG!

en fråga hinner jag med

Goood morgon bloggen!
Allt bra? Här är det iallafall toppen om man bortser från en ond mage. Jag har fortfarande inte packat ner allting (!). Tidoptimist på hög nivå här ja.
Nu ska jag hinna säga hejdå till min älskade häst och göra lite andra saker!




svar: ja det kommer jag att göra. så mycket jag hinner! Dock vill jag hinna njuta av allt annat som inte inkluderar teknologi. :)

we're just friends, but theres another look there in your eyes

Har inte så mycket att skriva ikväll mer än att jag måste kolla igenom allting och packa ner det allra sista.
Imån klockan 14.00 går tåget till köpenhamn! Den bor vii på hilton en natt och dagen efter går flyget! :D

Var i Eksjö med Nelly och träffa tjejerna en liten stund. Nu har jag vaxat benen och det var fanimig sista gången jag gjorde det! Usch vad ont det gjorde. Men nu är de lena och fina iallafall :)

Nu ska jag kolla på Black Swan och så hörs vi imån innan jag åker. :)

pusshej



För ett år sen innan jag åkte till London var jag såhär mörkhårig. Lite sugen på att färga tillbaka det är jag allt...


BURLESQUE BURLESQUE BURLESQUE


2011-01-28 13.37

Renskrivit klart en massa skit nu. Bl.a klassrådsprotokollet, tre uppgifter i administraionen.
Väntar på att pastan ska bli klar snart så jag kan åka in och köpa batterier!! Är ganska hungrig så det ska bli gott med frulle. Sen syns vi när jag kommer hem ikväll :)


cause you amazing just the way you are

God morgon! Sitter i köket och fick nyss stortån avbiten av en svart katt vid namn pelle. De springer runt i hela huset och är jättebusiga just nu! haha
Kollade på The tourist igår kväll och den var jättebra! Helt klart värd att se. :)
Nu ska jag göra mig iordning och sedan åka in till stan för att köpa lite saker. Sen möter jag Nelly och åker in till Eksjö. Mys! Åker hem tidigt ikväll för att vara med familjen lite ikväll.



Johan och Cissis bröllop förrförra året :)

The tourist

Filmtime! The tourist med den snyggaste kvinnan jag vet och en av de snyggaste männen! Underbart.


I know what I can do, and so do you

Nu är jag klar med allting! Städat rummet och packat klart nästan allting. Lite småsaker som jag köpas bara. B.la. batterier till självutlösaren också. Ikväll blir det chill med film och imån är det studiedag. Tänkte rida på morgonen också men nej, då har mamma vaccinerat dom. Så jag får vänta till efter Thailand! Då vi förhoppningsvis flyttar Camomille också, hårdtråning som förr i tiden ska det bli då! :)
Jag ska alltså inte sluta med hästar! Har fått många frågor om det. Och jag blir lika glad varje gång jag får höra att jag aldrig få slänga bort den talangen jag har och att jag kommer att komma långt om jag kämpar på. Det roliga är att det inte bara är människor jag känner som säger det. Utan det kan komma fram folk till mig på fester m.m. och fråga om det är jag som är Rebecca Andersson och att dom följde mig när jag tävlade förr.  
Det hjälper mig ibland! ♥


Slänger in en skön bild som jag hittade ;)

27 januari 2011

Sitter hemma här nu och käkar banan när jag egentligen borde vara och gymma. Men jag och Lina struntade i det. Hade en ganska hårt idrottspass så det räcker för idag ;)
Inte så mycket mer att säga än mer att slippa skolan i tre veckor nu!
Imån ska jag chilla med Nelly eftersom det är studiedag och sen drar vi till Eksjö för att träffa tjejerna lite!
Nej nu ska jag duscha kanske, städa rummet och bestämma vad man ska ha med sig. (Vill ju packa ner hela garderoben)


Just nu fick jag damp för att vidoeklippet inte går att ladda upp så ni får länken istället.
http://www.youtube.com/watch?v=-qntchXObQI 
(jag och camomill) 

make it right

Käkade lite chips nyss... Men fick ångest så nu sitter jag här med en fruktsallad istället. Inte lika gott kanske men mycket nyttigare! Har laddat in en massa vidoeklipp och bilder från mobilen! Skrattat som in i har jag gjort. Visar det kanske nån gång här ;) haha
Borde göra klart svenskaskiten nu men roligare att spela crazy taxi på facebook.
Nu ska jag ta tag i mitt liv. pusshej


make me happy

Det härliga humöret jag vaknade med är ganska så bortblåst. Skolan gick bra med härliga vänner och pizza.
Jag tänker inte ta upp vad det är i bloggen för sånt är ganska omoget och uppmärksametskrävande tycker jag, så vi låter det vara.
En jävla massa plugg har jag med. Matte, svenska, administration osv. Så nu vet ni vad min dag kommer att bestå av.
Får se om någon kan få mig på bättre humör! Isf hörs vi sen.


make dreams come true

Vaknade för typ 15 minuter sen och var jätteglad! "I övermorgon åker vi" tänkte jag. Kom sedan på att det är onsdag idag. Onsdagar, nej den dagen gillar inte jag! Sovmorgon till kvart i elva är ju iofs ganska skönt men att gå till halv fyra låter inte lika frestande...
Nu ska jag börja fixa mig lite! :)


25 januari 2011

Blivit mycket filmtittande för mig nu sista tiden. Kollade nyss klart på Cogote Ugly!
Fått flera frågor varför jag har döpt bloggen till beccapeccabus. Det är för att alla har kallat mig det nästan hela livet, och när jag var liten var jag väldigt busig, haha. Jag hette sen det på bdb och sen fick det hänga med mig hit. Jag hade inte trott att jag skulle fortsätta blogga. Men nu heter jag det så vi får väl se om det byts ut nångång :)
Iallafall ska jag börja packa nu! Adios!

http://www.50ibkk.blogspot.com/ 
Min mosters blogg. Det är henne vi ska åka till!

my one mistake was that I never let you down.




camomille ♥♥♥

Hej alla! :) Nu är jag jätte trött efter att ha gått hem från skolan. (ca. 8. km) hehe och har världens träningsverk i mina höfter. Det visste jag inte ens att man kunde få men tydligen.
Chill i skolan idag. Först spanska som vi inte gjorde nått på typ. Efter det klassråd och till slut engelska. När vi hade slutat gick jag och Nelly upp på stan för att kolla min praoplats. Så nu är den fixad och jag är jätteglad över den platsen! :D
Får se vad jag hittar på sen men just nu ska jag renskriva klassrådsprotokollet och käka lite.
Pusshej




But I never knew I loved you...

Har lipat lite till P.S I love you nu. En av de finaste filmerna som finns! Lätt!


all you need sometimes, is something to believe in

Nu har jag duschat och sitter vid tv:n lite. Var ju som sagt och gymmade idag och nu är jag helt slut! Jag har ju inte tränat ordentligt (förutom ridningen) sen jag blev sjuk. Men jäääättemycket kondis hade jag inte tappat. Orkade iallafall springa i 20 minuter. Får se om jag gymmar imån också. Man får ju passa på när det är gratis ;)
Ingen teorikurs för mig imån, det får bli när jag kommer hem från thailand!



snart slutar vi

Sitter just nu och har information och layout. Slutar vid 13.50 och då ska jag gå och gymma med Lina. Ska göra det varje dag i veckan tänkte jag. Kanske inte imån för då ska jag på körkortskurs eller vad det heter?
Är sjukt trött också, helt snurrig i huvudet idag med. Undra vad det är egentligen...
Ikväll ska jag fira pappa också! :)
pusshej


seg söndag

Funderar lite på att gå och dö eller något. Haha ne inte riktigt men jag är så sjukt trött! Får sova ordentligt när vi ör i Thailand!
Kollade på Beck "levande begravd" nyss som jag redan har sett en gång innan. Lätt en av de bästa Beck filmerna. Dreglar lite över Mikael Persbrandt varje gång jag ser han hehee. 
Borde egentligen tänka ut vad jag ska ha med mig nu eftersom vi åker om 6 dagar. Men det gör jag imån för nu tjatar pappa på mig att jag ska duka. + att jag väntar på att nya msn ska laddas ner. Det tar 347468489 år...




bäst på fest











Bilderna är iordning.
Först träffades vi hos Alice, bara några tjejer för att fira henne. Ge paket och börja smådricka ni vet. Sen kom killarna, och efter det en massa annat folk! Kvällen var riktigt bra, så tack alla och tack Alice! :D
Lite mycket alkohol som sagt kanske, men lite mycket bra också.
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film, för hästen är redan riden. Tur att jag är duktig på att prioritera! Hinner både med hästarna och annat också :)

23 januari

God morgon! Just nu ligger jag i sängen med Alice och Kajsa. Till frukost åt vi cola och överbliven pizza från igår. Gott.
Vi hade en riktigt rolig kväll med dans, alkohol och skratt! Jag bjuder på ett par bilder nu så får ni fler när jag kommer hem :)

FEST!

img_9027 (MMS)

FEST!


besöksrekord och party party party

Nytt besöksrekord igen! Gött att vinna två "dagens blogg" och få över 240 :)
Nu har jag iallafall kommit hem från jobbet och är helt snurrig i bollen. Det var varit proppfullt med folk hela dagen och jag har inte hunnit äta nånting heller. Som tur är ska vi käka pizza hos Alice snart! Så nu ska jag byta om för ikväll är fest och då ska vi köra som aldrig förr! :D
(hinner inte svara på på alla kommentarer, gör det så fort som möjligt :)




Moviestars



Är ju som sagt hemma hela kvällen då ja, så om någon har nått bra tips på en bra film är det bara att säga till! :)

I refuse I refuse I refuse



dagens:
jeanstights och ring: gina
blus: bikbok
(nej, det är inte min mage och sticker ut. Har skjortan instoppad ;)

Shit vad seg dag i skolan! Började med spanskan i 1,5 timma. Kul med en knäpptyst grupp på åtta elever.
Sen var det personlig försäljning men det gick ganska så fort. Efter det lunch och sen matte. Somnade flera gånger haha. Slutade iallafall 13.10 så det var ju gött!
Ikväll ska jag vara hemma och ta det lugnt :) jobb imån 6-3...

painting all my dreams the color of your smile



när allting börjar om...


Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt


Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett


Maria Montazami collection

Nu har ju Maria Montazami släppt sin första kollektion av sina väskor! Och jag måste säga att de är riktigt snygga. Så fort jag får chansen ska jag köpa den bruna längst till höger. Riktigt fin!


you can call it beautiful morninglight



god morgon god morning buenos días

God morgon!
Sitter just nu och bränner över en massa bilder till skivor. Bilder från bl.a nyår, fester m.m. För nu har jag fått tillbaka den "gamla" datorn! (den gick sönder efter 2 månader). Så nu slipper jag och Olivia bråka om vem som ska ha datorn på kvällarna. ;) Sen ska jag nog in till Eksjö som sagt, har inte bestämt mig. :)




take that look from off your face


all I can breathe is your life

Skön kväll! Var ute hos Camomill och borstade och gosade med henne lite. Det är för halt att rida nu! Det tar vanligtvis 1 minut att gå upp till stallet, nu tar det säkert 10 minuter, haha.
Jag är jättesugen på att kolla på Titanic, men inte att sitta och lipa för mig själv. Så det blir väl någon rolig film ikväll. Kollade på "I still know what you did last summer" igår kväll, gör inte det själva! Usch.
Imån är det skola till två, sen ska jag gå och fråga om APU plats och efter det tar jag förhoppningsvis bussen till Eksjö för att möta Kajsa och Alice för att gå och sola och sen fika! Vi får se vad morgondagen bjuder på :)


med facebook är livet enkelt

Nu har jag mixrat om lite med desigen och äntligen har jag fått till den så som jag vill! Dock ska jag byta ut namnet till någon ordentlig bild eller nått. Vad tycker ni? :)
Nu ska jag ner och göra pasta, är hur hungrig som helst. Maten i skolan är ju inte att leka med alltså, och så är den det :pPppP (torr humor, jag vet)



all the colours fade to grey

Ligger i sängen och lyssnar på sorgliga låtar, vet inte varför men vissa passar in så bra ibland.

chill (spellista på spotify)


lite fika med tjejerna




camomille!

Sovmorgon till kvart i elva idag. Det hade man ju inte tackat nej till att ha varje dag.
hehe. Slutar halv fyra och vet inte riktigt vad jag ska göra, eller jo rida. Men ska tjata på pappa att han kör in mig till Persö.


we keep rockin' to 6 am




Åå jag blir så glad av att kolla på dessa bilder! Gör bara att man längtar ännu mer till lördag, då vi ska köra som aldrig förr!

flower





Skickade efter lite smått och gott från HM ju. Shortsen är jättesköna och kommer passa riktigt bra till sommaren med något skickat till. Skorna fastnade jag för direkt. Tänk vad snyggt med en vit klänning och bruna ben till dem. :) Blev ett par pilotglasögon också, orkar inte visa upp dom dock.

Golden Globe 2011

Snyggast på Golden Glob var lätt Angelina Jolie! Men på andra plats kommer Megan Fox och Mila Kunnis.
De gröna klänningarna blir bara finare och finare för varje gala. Men ingen kommer någonsin att kunna bära upp färgen lika bra som Jolie.

Brangelina-magi! Angelina Jolie bar en grön juveltonad Versace-klänning
Mila Kunis bar en slående vacker grön galaklänning från Vera Wang
Megan Fox & Brian Austin Green. Hon är en Armani-tjej nu, så den rosa klänningen är självklart signerad den italienska designern.


TISDAG

Sitter här på Persö nu och vet inet riktigt vad jag ska göra. Slutade 11 så tänkte att jag kan hänga med mamma till jobbet och se om jag kan få rida lite. hehe
Hämtade dessutom ut ett paket idag, visar vad det var i sen när jag kommer hem. :)
Testade på devote för en dag igår och jag kunde aldrig gissa att man skulle få så många läsare, när ingen vet vem man är. Det kändes dock inte rätt för mig så fortsätter på blogg.se ett tag till. Men, jag ska ändra min design. Så är det någon som skulle vilja göra det, kan väl skicka ett meddelande eller något!


om 11 dagar åker vi.

17 januari

Slutade vid tolv idag, gott som in i! Sista lektionen som också var matte höll jäg på att somna. Tog bussen hem vid ett och har inte gjort ett skit sen dess... Hungrig är jag med så när pappa kommer hem får han laga sina pannkakor!
Nej nu ska jag nog gå ut och fixa min hästapålle lite. Jag fick träningsverk idag från igår? Men jag är väl sån. När jag har varit sjuk i två veckor och inte fått röra på mig, kör jag järnet när jag får chansen. Bra eller dåligt? ingen aning.


movienight

Tv hela kvällen. Kollade nyss klart på One tree hill (som jag redan har sett 1 gång), nu är det Top model (som jag har sett) och ikväll börjar SOLSIDAN! My life is back.


bilder på bäst på fest





Blev ju som sagt fest i Eksjö igår med sköna människor. Min kamera försvann under en stund men blev till slut återfunnen, har nog aldrig varit så glad att se den. haha
Sov hos Idas farmor inatt och sen åkte jag hem, bytte om och sen tillbaka till Eksjö för att rida. Camomill var sjukt fin, världens bästa häst :)

mininattis 17 år!



Grattis snygging! bara ett år kvar till 18. Miss you ♥


drar på fest

Kollade på green street huligans innan eftersom jag inte hade sett den. Sorglig som fan, började lipa. haha
Sen kollade vi på Pearl Harbor som jag har börjat att kolla på flera gånger. Fick inte se klart den ikväll heller, vi drar in till stan för fest istället. Nu ska vi göra oss iordning! Ses söta, puss

 

 


i olofstorp

Sitter ute hos Elin mitt ute i ingenstans ;) haha
Var och fikade med tjejerna innan och planerade nästa vecka då det blir röj!
Nu blir det bara chill och film, gött!
puss


where did I go wrong, I'm lost


I love quotes, thats all

Stannade hemma ikväll faktist. Jag hade ingen skjuts hem ikväll och sen har jag varit så trött idag med så det kanske är bra att jag inte åkte, för förkyldningen alltså.
Imån åker jag förhoppningsvis till persö och rider Camomill, sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Snackade med Elin innan iallafall så blir kanske något med några av tjejerna. :)
Har tagit ganska mycket kort ikväll istället, som som sagt tycker jag att det inte är en bra blogg utan bilder!
Nu ska jag snart ner till brasan och värma mig lite.
Adios




they say water don't hurt anyone




bra schema!

Sitter i datasalen och har sista datakunskapen idag! Gött som fasen, mvg i slutbetyg känns ju ganska skönt det med.
Sen planerar jag lite för hur jag ska göra ikväll. Antingen blir det fest, men jag är mer sugen på film och tjejkväll faktist. Vi får se hur det blir. Efter den här lektionen har vi personlig försäljning och då får vi våra scheman. Kanonbra faktist! Speciellt jämfört med det vi har haft denna terminen. Gått 8.15- 15.20 fyra dagar i veckan.


bråttom



Ful bild och konstig hållning på mig. men ni får en dagens iallafall.
tröja, gina. kjol, NY. klocka, london. armband och halsband, lindex.

Nu måste jag skynda mig till bussen, hatar att det tar 128745 år att klä på sig yttekläder när det är vinter.
Fastnade dessutom vid datorn, så plugget jag tänkte ta tag i gick inget vidare..

look into my eyes, you will se

Vaknar, stressar för att hinna med bussen, går ut, låser dörren och kommer på att första lektionen är inställd...
Första lektionen som är 2 timmar, då hade jag likaväl kunnat ligga kvar i sängen. Dagen börjar bra känner jag ;)
Ursäkta för den dåliga uppdateringen igår, men efter skolan gick jag, Lina och Jenny till Meddo och solade lite.
När jag kom hem hade Olivia datorn och sen fick jag inte ha den på hela kvällen, eftersom min fortfarande är på lagning. Ses och hörs när jag kommer hem ikväll.
Tror jag ska käka lite bullar nu. PUSS






16 dagar.

God morgon!
Jag hade tydligen hostat jättemycket i natt så jag fick inte dra och gymma. Så jag fick sovmorgon och sov till tio.
Nu ska jag packa gympaväskan och sen gå ut och ge hästarna lunch. Efter det går bussen.
Första lektionen är det idrott sen matte. Sen går jag och Lina ner till stan och solar lite.
Sitter och planerar en massa saker som jag vill göra i Thailand, jag räknar ner dagarna!



dagens:
tröja: new yorker
jeans: gina
armband: homemade, julklapp från elin

godnatt förhoppningsvis

Jag hatar sånt här! När man är jättetrött när man går och lägger sig, men så fort man har lagt sig blir man klarvaken? Hostar fortfarande men skiter i det. Om några timmar ringer mobilen och då ska jag ta bussen till sporthallen för att gymma lite med Izzie innan skolan börjar. Första lektionen är idrott och sedan matte. Tuff dag...
Aja, lägger mig och läser någon bok nu istället för att sitta vid datorn, det blir man ju bara piggare av. haha

some streetfashion

Har beställt hem ett par saker från H&M nu, men jag visar det när det kommer. Kollar på lite streetmode nu också. Längtar till jag blir vuxen och tjänar mina egna pengar, och kan lägga dem på vad jag vill. ;)

Lourdes Leon, NYCs tonårsikon


Lourdes Leon som är Madonnas dotter, men även New Yorks skilikon!




this isn't hollywood. It's a small town

Hatar att allt försvinner när man precis skulle börja ladda upp bilder, så bara dags att börja skriva om!
Har nyss kollat klart på "borta bra, hemma bäst" tror jag den heter. Fick den i födelsedagspresent av killarna i somras, och måste säga att den var riktigt bra! Nu läser jag ett inlägg som handlar om busstider (?). Tur att facebook finns så att alla kan få uttrycka sig, haha.
Imån börjar jag vid ett, så då tänkte jag hinna med att rida Camomill innan skolan. Har faktist inte ridit sen jag blev sjuk, så nu är det dags att ta tag i det!
Ikväll ska jag chilla, får se om jag drar på oth lite kanske :)




Kul med inställd lektion första lektionen....

img_6807 (MMS)

Kul med inställd lektion första lektionen. Chill istället


we drink and we fight and we love just because

med detta säger jag godnatt för nu ska jag kolla på NCIS.


fint med bra stämning




Min kära mamma fyllde ju år igår så vi överaskade henne med mat och presenter. Jag och pappa stod för maten och även presenterna och Olivia gjorde inte ett skit (som vanligt) men bra blev det iallafall!
Jag dukade också! Värt att noteras.

I want a perfect moment

Sååå nu har jag läst igenom 467980 bloggar. Ne inte riktigt men nästan haha ;)
Skolan idag var tråkig men härligt att träffa klassen igen! Fick veta lite betyg osv.
Kom på att jag har fullt upp innan jag åker till thailand! I helgen är det klassfest förmodligen och sen ska jag träffa tjejerna, och dessutom åka pulka med Carro. Helgen efter det är det två födelsedagsfester samma dag tyvär och jag kan bara gå på en av dem, så det blir i eksjö. + jobb på det.
Lördagen efter åker vi ner till köpenhamn för 14.00 på söndagen går flyget till värmen!



När jag än kollar ut på dygnet har jag alltid så fin utsikt från mitt rum! Vem tackar nej till detta lixom?

sometimes the feelin' is right, you fall in love for the first time

Kör en dagens först:



Kort tröja: Gina
tubtoplinne: Olivias
svarta jeans: ?
ringar: gina, glitter, marknad på öland, presenter från släkt.

Lina och Jenny gästbloggar!

Heeej! Vi är Rebeccas klasskompisar, asså dom bästa! Och vi skulle bara vilja ha erat stöd, för rebecca hänger efter oss heeeeela tiden!


Hheheee skojja! :)

Vi ville bara säga att vi gillar Rebecca och att vi bryr´oss om henne och lyssnar på vad hon har att säga ;) Men ibland kan hon vara lite butter men då finns vi för henne ;) <3

Pussss o kraaaaaam, o massa smek från Jenny O Lina

för hela året har jag väntat på juni, juli, augusti

Jag blir så glad av alla sommarbilder som jag lägger in på datorn nu. Några är från klassresan i sexan. Alltså för 3,5 år sen. Var så himla liten då ju haha. Nu har man ju byggt på sig lite eller vad man ska säga ;)
De bilderna från "nu" är egentligen från midsommar men det skiljer iallafall 3 år mellan bilderna.


minnen

Igår när jag hade tråkigt hittade jag en låda som jag sparar allting i. Det är skolarbete, betyg, protokoll, grattiskort, tidningsurklipp osv.




Bild 1. Mitt omdöme som jag fick när jag proade på Persö.
Bild 2. Protokoll när jag red på 75%, Strömsholm väljandet, tävlingsterminen och broschyren om valborg. 



Brevet med pengarna som jag fick på DM. Ett kort från nattis när vi var i Västervik på klassresa och firade min födelsedag. Renates namnskylt och en "värdecheck" jag fick av min lärare i 6:an för jag var så bra kompis tydligen. haha





På min kusins bröllop förra året var det ett häfte som beskrev alla.




Ni märker att mitt stora och enda intresse var hästar när jag var mindre? Levde seriöst för stallet.
Saknar detta lite ibland, speciellt när jag kollar på gamla bilder på bdb från när vi var små. haha!

glasögonorm och plugghäst

Imån är det skola igen. Usch! Men lovet har varit ganska kul om man bortser från att jag har varit sjuk. hehe
Tycker synd om dom i Eksjö (egentligen inte) som börjar idag. Gick in på facebook i morse och alla skrev om hur tråkigt det var. haha
Dessutom fyller ju mamma år idag som sagt. Så ikväll ska vi gratta henne. Funderar på att köpa en tårta till henne, fast då kommer hon säga att hon inte ska äta sånt. Så det blir kanske nått annat istället.


jag ville bli som dig när jag blir stor...

Grattis världens bästa mamma!
jag älskar dig ♥



H&M vs. Topshop




Detta vill jag ha nu till våran/sommaren 2011.

thats what he said

I can feel you all around
In the silence I hear the sound
Of your footsteps on the ground
And my heart slows down
So now I'm

I'm waiting for the moonlight
So I can find you
In this perfect dream
Don't think that you can
Hide there in the shadows
You're not invisible
Your all that I can see

Somethings changing deep inside
All my hopes are comin' alive
As we're fading into the night
I can see your eyes
So I keep on



såhär har mitt liv sett ut i några dagar

Har precis ätit och riktigt prooooooppmätt! Käkat sallad med vitlöksbröd, gott.
Dessutom mår jag bättre, bara hostan som ska försvinna nu också, men på bättringsvägen är jag allt!
Blev lurad om att vi började imån så fick lite smått panik innan, men som tur är var det bara ett skämt så jag har en dag till på mig att vila.
Har dessutom kollat vilka sommarkläder jag fortfarande kan ha osv.
Ungefär såhär har min dag sett ut. + stallet dååå då.


I was born to late, to a world that doesn't care

Har kollat klart på The Runaways nu, skitbra film! Lite konstigt att se Kristen och Dakota gå på droger och ha sex när man är van vid att se dem i Twilight. Men det är typ det hela filmen går ut på. De har helsköna stilar! så med det hade jag inte tackat nej till att leva på den tiden.


det är nyheter på tv nu.

Tagen av Olivia

är du kär just nu? nej 
vem är den snyggaste du vet? robert pattinson
vilken är den bästa filmen tycker du? av alla jag har sett måste det nog bli titanic!
vad är det finaste på en kille enligt dig? hehe, kindbenen och håret
vad använder du för smink? mascara och foundation dagligen, vid utgång blir det mer.
tkr du alla tjejer ska ha långt hår? nej, page börjar bli riktigt snyggt tycker jag!
gillar du karuseller? såklart! höjdskräcken ♥
vad tkr du en vän ska ha som personlighet? glad, snäll och pålitlig är nog det viktigaste
vad ska du läsa när du går ut 9an? jag går handel- inriktning handel service sen.
vilken skola kommer du gå på då? brinell går jag på dåå.
Gillar du att lyssna på rock? bäst
Vad tycker du om Victoria's Secret? snyggt, men lite väl dyrt att handla för mig dagligen kanske ;)
Vilka bloggar läser du? tyras, kenzas, kissies, paow, hanna montazami, isabel adrian, kajsas x2 och nattis läser jag dagligen. Andra läser jag 2-3 gånger i veckan.


GRATTIS TILL ALICE IDAG OCKSÅ! BARA 1 ÅR TILL 18 NU! :)


movienight

Lipat lite till Dirty Dancing och Patrick Swayze. Nu ska jag kolla på The Runaways med Dakota Fanning och Kristen Stewart på kinesiska och sen blir det John Tucker must die med Sophia Bush och Penn Bagley. Gött med några av mina favoritskådisar samlade på en kväll. hehe
Skön lördagskväll faktist, känner mig mycket bättre så imån ska jag nog till och med rida en runda. :)
Nästa vecka är det klassfest, fast vet inte om jag ska gå... Jag har ju inte träffat mina brudar sedan nyår.


lite gammalt, fast nytt





8 januari

Still sick, men lite bättre. Livet alltså </3
Nej men det är säket vintern som gör att allting blir mycket jobbigare. Jag som hade sett fram emot att rida nu varje dag på lovet, men det blir aldrig som man tänkt sig. Längtar tills man ser solen kolla fram vid sju på morgonen, äta frukost ute och kunna rida. Aja, det är iallafall bara 3 veckor till Thailand så jättelänge är det ju inte kvar till värmen. Blir sugen nu när man ser Kenza och Tyra där. :)
Aja, ska försöka kolla lite på one tree hill idag med och sova. Så att jag förhoppningsvis är så frisk imån att jag kan gå ut. hehe
puss ♥

ge mig sommar, eller åtminstånde lite glädje





jobbigt

Alltså FAAAAAN med stora bokstäver! Jag har knappt sovit nånting inatt och bara hostat och snytit mig. Vid fyra tiden gick jag ner och hämtade lite halstabletter, och kom på att vi har ju nässpray. Men tror ni inte att det är slut eller? Så nu får jag nöja mig med att snyta mig varannan minut och vänta till mamma kommer hem vid fem.
Jag är jättehungrig med men så fort jag tänker på mat så mår jag illa :( vafan är detta?
Så imån kan jag inte jobba, och jag som hade sett fram emot att ha en rolig helg...
För försöka sova lite, och kolla på oth lite sen med, just nu läser jag nog en av mina nya favoribloggar. Hanna Montazami. Sjuuuukt bra stil har den tjejen.





....................................



 "I can't live without my life, I can't live without my soul. You are my life, my soul is you."

- Edward Cullen


animal






6 januari 2011

God morgon eller något. Är jättetrött och mer sjuk än igår, lever fan på Ipreen nu för tiden haha.
Igår var jag bara hemma, skönt faktist. Kollade bl.a på Moulin Rouge och Filip och Fredriks årskrönika. Årskrönikan kollade jag bara på för att Kissie och Amir skulle vara med, sen var dom med max i 1 minut. Riktigt dåligt! Aja idag får vi se vad vi hittar på i snöstormen, får se om jag drar till eksjö och så :)


ganska bra låt kan man väl säga eller?


NYÅR 2010-2011




För nu har jag kommit på ett sätt att få in bilderna i datorn! Äntligen.
Detta är några av bilderna som knäpptes på nyår, och de som inte ligger på facebook. :)

the worlds greatest

Usch, jag har blivit sjuk igen! Lite feber, lite trött i kroppen och massa ont i halsen. Känns som att detta aldrig kommer att gå över. Nu när jag väl har börjat rida igen så kommer det här. Aja, det är väl bara att vänta ut det. Mina dagar har mest bestått av hästar faktist, och jag känner hur mycket jag har saknat det. Igår red jag bl.a ponny som jag inte har gjort sen flyer såldes. Hur kul som helst. :)
Ska nog ta lite kort idag med, så jag kan ändra min design här snart, vad säger ni om det?


Second chances they don't ever matter, people never change



Once a whore you're nothing more, I'm sorry, that'll never change
And about forgiveness, we're both supposed to have exchanged
I'm sorry honey, but I'm passing up, now look this way


lite seg kväll skulle jag vilja kalla det

Jag vet att min blogg suger, okej!? Nej men det är några som frågar varför jag aldrig uppdaterar, så jag får väl göra samma sak som de flesta bloggar gör nu då.

gjorde du något i år som du aldrig gjort för?
såklart

höll du några av dina nyårslöften?

jag hade inget så nej.

blev någon av dina vänner förälder i år?
ne, inte vad jag kommer på nu iallafall

dog någon som stod dig nära?
ja

vilka länder besökte du?
inget, men drar snart till thailand!

är det något du saknat år 2010 som du vill ha 2011?
Ja, ganska mycket faktist. Mer tävlingar m.m.

vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Det är flera stycken faktist. Min fest, valborg, stadsfesten m.m.

största misstaget?
inget tror jag, man lär sig av dom och blir en bättre människa, eller? 

har du varit sjuk eller skadat dig?
varit sjuk, skadad är jag väl alltid.

bästa köpet?
Jadu, jag har köpt ganska mycket bra saker i år faktist

vad spenderade du mest pengar på?
kläder I think

gjorde någonting dig riktigt glad?
jadå! :)

vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2010?

lite john mayer och tyler hilton låtar kanske

var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
som vanligt, upp och ner.

vad önskar du att du gjort mer?
ridit

vad önskar du att du gjort mindre?
kanske litat på människor som inte kan glädjas åt andra?

hur tillbringar du julen?
med mina kusiner och släkten.

blev du kär i år?
nopes

hur många förhållanden?

0

favoritprogram?

One tree hill, gossip girl och NCIS

bästa boken du läste i år?
jag vet inte faktist. :o men det va kanske "som maskrosfrön med vinden"

största musikaliska upptäckten?
vadå artister? isf är det väl john mayer eller nån

något du önskade dig och fick?
har inte önskat mig så mycket men fick det jag ville :)

något du önskade dig men inte fick?
inget jag kommer på nu, men några miljoner hade ju inte varit fel

vad gjorde du på din födelsedag 2010?
var i skolan, plockade ner en massa foton som mina kära vänner hade satt upp. åkte sen hem och gjorde iordning inför min fest på kvällen. Mina närmaste vänner kom och det blev en riktigt rolig kväll med dricka, grillad mat och dansande.

finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
ja det tror jag säkert. får bestämma det till detta året istället.

hur skulle du beskriva din stil år 2010?
lite olika, men miley cyrus stil som inspiration kanske

vad fick dig att må bra?
choklad och tv

vem saknade du?
deni

de bästa nya människorna du träffade?
det är en massa, men antagligen de jag umgås med nu. Både i och utanför skolan. :) 

årets hetaste kändis?
de flesta vet att jag säger robert pattinson, men kör väl på robert buckley och stephen coletti

ask me whatever you want

Eftersom jag inte har någon dator att lägga in bilderna på nu så väntar jag med att blogga till jag har fått det. Tycker faktist att det är bilderna som gör en blogg. :) Me ♥ bilder.
Så istället kör vi en frågestund, det är bara att fråga på hur mycket ni vill. :)


lite bilder från 2010/2011










Tog bilderna från Kajsas facebook.
Dock har min dator gått sönder igen, just nu fattar jag inte på mig och teknik?! Blir skitarg så nu har den åkt in på lagning, jag menar jag har haft den i typ 2 månader. Cp. Mina bilder från nyår kommer inte förräns jag har en dator att få in dom på. :)


1/1 -11

Heeeeeej! hur mår ni? Jag mår iallafall kanon. Lite trött och ont i fötterna ochså. Ska berätta lite om gårdagen då som blev riktigt lyckad!
Vid fyra tiden gick jag, Moa, Alice och Kajsa hem till Moa. Lite senare kom Ronya också. Vi började göra oss iordning och efter det laga mat. Vid sex kom Ida, Elin och deras två kompisar från Växjö Ida och Towe. Vi började dricka lite och även äta en massa mat.
Efter ett par timmar kom även killarna också, och yttligare någon timma efter några fler tjejer. Då var festen igång! Mycket prat, drickande, dansande, skrattade drog vi ner till torget så att vi skulle hinna se tolvslaget. Fint med så många fyrverkerier tycker jag. :)
Efter att ha hälsat på alla gick vi vidare till någon efterfest, dock hade jag inte sett 3/4 av dem innan.
Vid två gick jag och Kajsa hem till Moa, jag somnade runt tre.
Hade på mig mina klackskor i 9 timmar igår, snacka om att ha ont i fötterna. haha

Dessutom har jag godisförbus från och med idag. Se hur det lyckas. ;)



this is so over, fuck you candy!

HAPPY NEW YEAR


RSS 2.0