nyårsafton!

Idag är det äntligen nyårsafton! Det ska firas med de bästa Carro, Nelly, Olivia och Linn.
Hästarna flyttades hit idag, som jag har längtat efter det. Men kallt är det.
Nu sitter jag och väntar på carro. vi ska ner och handla det sista och sen blir det att göra sig iordning :)
ha en bra kväll!
puss ♥


millan i sin nya box :) 


snö och solsken

Helllåh! :)
Nu är det bara en dag kvar till nyår, och jag längtar!
Idag vaknade jag och åkte ut till stallet med mamma och fodrade och sedan red millan. 16 grader och kallt så in i är det. Men fint med solen och snön och allting. :) 
Nu ska jag äta och och ikväll blir det Victorias secret fashion show och tacos! Kommer bli mys.
Förövrigt va jag på stan med carro igår, och skämde ut mig totalt på telia. hehe :P Men tack för dagen <3
ha det bra! puss ♥

hehe en bild på maskeradhoppningen i söndags,
sumobrottaren på köttbullen. ;D

 


monday

Idag har jag har en så himla skön dag! Vaknade vid kvart i elva, och sedan gick jag ut i förrådet och har städat där med mina päron tills nu. Slappt har det ju varit så in i dom här dagarna, och jag längtar såååååååhääääääääär (och mycket mer) till nyår med tjejerna! :)
ha det braa! puss ♥


danielle deleasa blir danielle jonas

Nu äntligen har de gift sig! Så himla sött par. Kevin Jonas och Danielle Deleasa pratar jag om då allstå.
Kevin säger att han har träffat sin prinsessa, och när han stod på altaret och såg hans brud komma in kunde han inte sluta le. Så man kan ju inte annat än att säga GRATTIS till brudparet. :)

julafton!

Hej! Julafton har verkligen varit lyckad. Jag fick i iPhone (!:D), två täcken och en grimma till camomill och en stor plansch på Robert Pattinson av olivia. ;)
Idag ska jag leka med caroliiiiiina! och vi taggar nyår till tusen!!!

 




avslutar på en snygg bild på min kära lillasyster. ;P
puss♥


julshow -09

Tjaaa!
Igår var det julshow, och det gick riktigt bra om jag får säga det själv. Träningarna gick inte så speciellt bra, men jag blev riktigt stolt igår över us styrelse när jag såg att det gjorde så bra ifrån sig. :)
Idag var jag och köpte skor, och nu sitter jag här och myser framför en öppen spis. Imån slutar skolan äntligen och vi får våra betyg! Efter det blir det att vara med carro och sem åker vi till stallet på julbord. ha det bra!
puss ♥


"Lågkonjukturen" ;)


tomtenissarna


Peter Jhide


Anna Anka, Agnes Nicole Winter, Maria Montasammi

Tove, Rabih, Peter, Anna, Agnes och Maria

 
tomte agillity!


pricken och jag i "ponnyracet". :)


julen är snart här

Nu är alla julklappar inslagna! Äntligen ;p
Idag har jag varit och kollat på möbler, så det blir att åka in och shoppa dom med mina päron imån. Sedan åkte jag till stallet och hade genrep till julshowen imån. Första numret måste vi öva lite mer på, men det blir nog bra imån när malin kommer och är med, som är huvudrollen. ;) Andra numret kommer nog också att blir bra. :)
Älskar verkligen vintern! Allting är så mysigt, enda nackdelen är att det är så kallt.
Nej men nu ska jag ner och börja pynta granen med mamma, pappa, olle och kompis :)
puss! ♥



slänger in en bild på det bästa bandet jag vet!
 


onsdag

Hejsan! Jag måste bara säga att jag hatar hemkunskap. Jag har gjort mitt bästa hela terminen, det enda jag har gjort som inte är så bra är väl kanske att koka över mjölken på provet (men ändå). Och då sätter idioten ett G. Alla de andra fick vg typ. Ja gud vad arg jag va. :p
Men idag gick jag iaf till Swedboms på lunchrasten och snackade med dom, och fixat en massa inför söndag. JULSHOW i stallet klockan 15.00. Glöm inte det. :)
Jag har precis varit och köpt godis på hemmakväll, och ska kolla på en film nu tänkte jag framför brasan. myys!
puss ♥


eksjö lussetåg

Nu kommer det lite bilder ifrån eksjö luciatåg i år. :)












Lucia

Nu har vi faktist bara 2 stycken luciafirande kvar. VId två ska vi till Ullinge och sedan åker vi direkt till Eksjö torg där kröningen sker. Ska bli skitkul! Luciatåget i år har verkligen varit allt annat än tråkigt. Vi har haft kul varenda uppträdande, och luciakupp i fredags natt var alla skittrötta och alla utom Anna och jag var sjuka. Det gick också bra. Utom några falska toner men hellre det och att man tar i så alla hör. ;)
Men nu ska jag åka till stallet snart och rida Camomill. Ha en bra dag!
puss ♥




rest in peace

Nu har jag inte bloggat på tre dagar men jag har verkligen inte orkat eller haft så speciellt mycket tid. Luciafirandet har gått bra. Mer info om det kommer. Men i fredags hände en av de värsta av det som kan hända. Våran gamla häst Carmen (26 år) fick tarmvred, så när veterinären kom var det bara att ta bort henne direkt. Några timmar efter var det nytt lussefirande och det var man inte så pepp på. Men har man riktigt bra kompisar som stöttar en i allting man gör, så blir det inte sämre. Men tack vare Carmen fick jag Camomill, Carmen lärde mig att rida, när jag kom hem från BB var hon den häst som pappa satte mig upp på direkt. Det första han gjorde. Åh, vad jag kommer sakna henne min stora nallebjörn. Jag älskar dig ♥


Världens bästa

Idag har jag galopperat millan igen! Hon har ju haft vintervila, så i måndags började jag jogga henne lite lätt i skritt och trav. Älskar den hästen, hon är den bästa som finns. :)
Sorry att jag inte bloggade igår men orsaken var att på luciauppträdandet gick jag in i väggen och slog i huvudet, så när jag kom hem slocknade jag direkt. :p haha. Väldigt smart (Y).



diggar bilden, älskar sommaren och saknar utomhusträningarna!


Taylor x2

Nu kommer detta, vad tycker ni om det nya paret? Jag tycker att de är så himla söta! Även fast Taylor Swift är 3 år äldre och längre, ser de väldigt snygga ut tillsammans.
Hiss eller diss?


ME



Nu har jag lärt mig versen och låtarna utantill! Duktig jag är. ;p Nu är det bara klart att göra klart mershetten eller vad det heter (det man har under ljuset). Nu hör jag att olivia sjunger singstar så nu ska jag nog dra ner och göra det också. ;)
Önska vårat lussetåg lycka till nu ikväll! :)

puss ♥


Kvantorp!

Hejsan!
Nu har jag äntligen kopplat in bredbandet. Så nu kan jag börja blogga igen. :)
Ifredag gick ju Calle och Erik till final! Så himla härligt måste jag säga!
Igår var det utlottning på stan av Eksjös lucia, och det blev Ulrika. :) Efter det var jag med några en stund och sen gick jag, Carro, Malin, Olle och Sophie och käkade pizza. Sedan var det bara att åka hem igen och packa det sista. Vi kom "hem" vid ungefär fem och då var det bara att börja packa upp allting igen. Mysigt rum måste jag erkänna att jag har faktist. ;P Ska göra iordning så det blir New York fondvägg och nya möbler m.m. :)
Nu har jag varit i stallet i Eksjö och gjort klart stallet, för ikväll blir det första lusseuppträdandet.
puss ♥

IDOL!

Hejsan!
Ikväll är det ju semifinal i idol. Kvar är Towe, Erik och Calle. Och jag hoppas att Calle och Erik går till final, och att Calle vinner! Vem hejar ni på?


Calle?

Erik?

Eller Towe?

frostiga bilder

Idag blir det fina bilder på frostbilder. Älska vintern! :)
Nu ska jag bort på luciaträning så hinner inte blogga så mycket.
puss ♥



konstiga svenskaord

Hej och förlåt att jag inte lägga in bilder från det nya huset! Men jag har inte hunnit åka dit i dag. Träffade tidningen, tog kort och har suttit och pluggat svenska ord sen 5 i eftermiddags. Några har fastnat iallfall. Träffade CARRO idag! det var jättelängesen jag såg henne känns det som.
nu måste jag fortsätta plugga. ;p
puss ♥


tävling

Jag är med och tävlar hos den här duktiga tjejen Emina som målar otroligt bra.
Gå in där ni med. :)


flytt!

Idag har vi äntligen börjar flytta! Vi har bärt flyttkartonger hela dagen (alla utom jag, jag satt på en stol med videokamera XD). Så nu är det tomt i mitt rum, bara en säng. Eftersom vi flyttar helt på lördag! Det ska bli så sjukt roligt. Jag trodde att jag hade tröttnat på att flytta, eftersom jag har flyttat typ 5 gånger i hela mitt liv. Men är det drömstället så är det inte så konstigt att man vill dit. Jag kommer med bilder imån, när jag har lagt in lite bilder. :)
Min farbror basse är här och hjälper oss, älskar när man hör folk samlade tillsammans som lagar mat, det gör alla nu. (inte jag) Jag har blivit gaaaanska så lat. :P haha!
Nej men nu ska jag in i duschen och sedan plugga lite. Ha det braa. :)
puss ♥


en gammal bild på mig och min gamla ponny FLYER! :)


RSS 2.0