plugg hela dagen

Idag har jag varit i skolan (!)
Morgonen började med handledning, och där händer det ju inte så mycket. Sedan hade vi luciaövning och vi fick veta vem som belv lucia. Grattis josse! :) Sen hade vi matte, och nästa vecka har vi prov! Och om jag ska försöka få ett vg så måste jag nog få det på provet med, så plugg idag bli det. Sedan hade vi SO, och vi håller på med USA. SO är kul så det var inget ansträngande, mer än att vi fick massa läxor till fredag.
Efter det hade vi spanska och efter lektionen pratade jag med spanskaläraren, (som jag alltid glömmer namnet på) och hon sa att jag skulle läsa igenom hela kapitel fem! + papper och gloser till torsdag. Så jag har att göra idag allstå. Imån börjar vi flytta alla saker till det nya huset, och pappa flyttar in redan imån också. :) På onsdag kommer tidningen och tar kort och intervjuar, torsdag luciaträning, och helgen flyttning. Snacka om att ha fullt upp hela året nu. Men kul är det. ;)
Hoppas att ni får en bra kväll och att ni inte pluggar för mycket, det finns faktist mycket annat i livet. :)
puss ♥


happy time!

God förmiddag! ;P
Idag tror jag faktist att jag nästan är frisk! Eller lite ont i huvudet kanske, men det är ingeet och klaga över. Tänk på vad bra vi i sverige har det egentligen! Om man inte tycker det, åk till polen eller ännu fattigare länder, så kanske man fattar. :)
Jag har kollat igenom hur mycket bilder som helst! Och jag kommer lägga ut de bilderna från några av de gångerna jag har varit så otroligt glad eller stolt över något.

puss ♥


Laffan som jag tog upp till 120-130 hoppningar på ett år. Innan jag började tävla henne hoppade hon knappt ett 90 cm räcke.
Camomill som jag har ridit in och tävlat upp i klasserna själv med, 120 hoppning på henne. Men det kommer mer ;)



När jag vann DM -09 på mammas häst Celine. Världens snällaste häst! :)



När vi var vårat "gamla gäng". Allting var så kul och enkelt på den tiden.
På bilden är det jag i rosa och becca g i vitt :)



Och. Alla glada stunder som man busar med kompis. :)

Förebilder

Jag har tänkt på himla mycket om det här med förebilder lite. Det är så himla många som påverkas av dem. Bra förebilder är dem som är nöjda med sig själva! Det kan vara supersmala eller stora och tjocka, som mår lika bra båda två sorterna. Jag har haft komplex för att jag har varit för fet, eller rättare sagt har jag tyckt att jag har varit tjock. Egentligen har jag varit precis lagom. Jag har suttit och tänkt jättemycket på hur jag ska göra för att jag ska gå ner i vikt, bli smalare m.m. Men sen har jag kommit fram till att man ska vara nöjd som man är. Alla ser inte ut som modeller, eller de i generation fett. Och det ska vi vara väldigt glada för! Att man både ser olika ut och har olika smak. Det finns någon för alla. ;)
En sak som jag tycker är bra var det som han i generation fett sa:
"Hur jag än kommer att förändra mig finns det alltid folk som kommer att kritisera mig, så jag kan lika väl vara mig själv".
Riktigt bra sagt tycker jag! :)



Tyra Banks är en riktigt bra förebild tycker jag!


Lördag

Hej!
Mår äntligen bättre, forfarande väldigt förkyld och så. Men idag ska jag faktist till stallet. :)
Är taggad inför tävlingarna till 1000 nästa år! Målet blir att försöka kvala in till falsterbo och future factory. Detta året har jag bara ridit unghästklasser på Camomill, och "tävlingsklasser" på Lafayette och Celine. Och bra har det ju gått varje gång. ;p Men det har varit så sjukt mycket annat som har gått före tävlingarna. Jag kollade igenom en massa bilder när jag gick i 6:an - 7:an och jag red 3 hästar om dagen + skolan! Jag fattar inte riktigt vad den energin jag hade då tog vägen. Då fick jag klagomål för jag tränade för mycket, och nu för jag att tränar för lite, haha. Men nu när jag är frisk så ska jag börja träna stenhårt igen. Jag älskar att vara i form och känna att "allting går". ;)
Ne nu ska jag byta om och ut och gå en runda med Kompis (våran hund). :)

puss ♥



Världens bästa!

Jonas Brothers <3



Jonas brothers. Can't have you.





Jonas brothers. That's what I go to school for.

Jag är fortfarande sjuk, men lite bättre mår jag allt! :)
Lyssnar man på världens bästa så är det klart att man mår bättre. Vilken typ av musik lyssnar ni på?
Det som är så himla bra men Jonas är att deras gamla låtar är nästa lika bra som deras nya. De har ju alltid varit stjärnor. ;)
puss ♥

LONDON -09

Nu kommer det lite underbara bilder ifrån london. Som jag där var med nattis och nelly :)


jag flög för första gången!


"CITY OF LONDON" haha bara nattis o nelly fattar ;)


världens bästa nelly och hotellet i bakgrunden.



hahaha bilden säger allting om vilka vi är ;)


iordningfixade till konserten!


det bästa jag har gjort i hela mitt liv!


JONAS BROTHERS!!!


london eye :)


värsta tama ekorrar!


Älska bilden! COPYRIGHT!!

Och jag avslutar bilden på sötnosarna!
Tack för en så sjukt rolig resa.
Fler bilder och videoklipp finns hos nattis.
puss ♥


26 november

Hejsan bloggen!
Idag är jag sjuk, undrar om jag kanske har fått svininfluensan? haha nej det hoppas jag inte men allt kan ju vara möjligt nu för tiden. Ska ta vaccinet nästa vecka iallfall med hela familjen. Jag vill egentligen inte ta den, men som sagt så måste man ju tänka på andra än sig själv också. :)
Ikväll skulle jag till stallet och övat till lucian, men nu får vi se hur det blir med den saken. På måndag får vi veta vem som blir lucia i skolan, spännande!
Snart är det jul, och jag har packat ner jättemycket i flyttkartongerna nu. Vi flyttar ju faktist bara om 9 dagar! :)
Btw var london den bästa upplevelsen jag har varit med om! Och den lyckligaste stunden i mitt liv var inne i Wembley arena, fullsatt med skrikande fans till jonas brothers. Så otrolig obeskrivlig känsla när de kom upp på scenen. Bilder kommer därifrån med.
puss ♥

RSS 2.0