The last song



Lätt att jag kommer att se den här filmen. Miley Cyrus är jätteduktig skådespelare tycker jag! och sångare med. :)

VC cup i Sverige

Satt nyss och kollade klart på världscupen på tv, som var i göteborg. Jessika Kürten vann på Libertina, och Jens kom 4:a på Lunatic. En jättespännande omhoppning! Jag har tränat för Jens 2 gångerpå Camomill och han är riktigt duktig! Hoppas att han kommer till eksjö flera gånger. :)
Nu ska jag hjälpa mamma att skriva en proposition.
puss ♥


göteborgs horse show

Jag hoppas att ni har fattat varför jag inte bloggade igår. ;)
Jag var ju med jenny i göteborg och några andra från persö. Det va riktigt kul måste jag säga! I 155 hoppningen var det en från saudarabien som hette abdullah som vann. Så himla roligt! och han va riktigt duktig. Nya skandinavuim favoriten ;)
Küren tyckte jag var mest intressant, och där vann adeline, och två kom patrik! Jätteroligt för sverige ju! :)
+ att jag vann 850 kronor. Hahah, lönar sig att tänka logiskt ;) Jag köpte äntligen ett swarovski armband. och en tröja ;p
Vi fick hem våra kattungar igår med! bilder på dom kommer :)








cocken

Idag är det fyra år sen våran vackra häst Coq Rouge dog.
Det var det värsta som någonsin har hänt mig.
rest in peace ♥


bild på flyer, men i badgrunden ser ni var jag hittade han...

äntligen helg

Hej kära bloggläsare. ;)
Nu har jag precis gjort mig iordning och ska först till hemmakväll och köpa godis, och sen drar jag, carro, nelly och olivia vidare till carro och kollar på film. Ska bli mys!  :)
Gissa vem som fick VG på svenska nationella idag!? jag blev så himla glad måste jag säga. Speciellt för att det var det svåraste prov som hafts (säger dom).
Imån ska jag till Göteborgs horse show med min syrra, matilda och jenny. Ska bli superkul! :)
+ att skolan blir sååååhäääääär mycket roligare med kajsii och hajen! :) ♥


A-k's massage

Snacka om skönt med sovmorgon! Hehe lite lyx ska man ha ;). Först hade vi HK i skolan idag och då satt vi mest vid datorerna och planerade våra måltider nästa vecka. Jag kom med Moa och Ronya och vi satsar såklart på ett högt betyg, så vi ska göra pasta carbonara som huvudrätt och cheesecake till efterrätt. Mums! + att jag fick veta att jag fick vg+ på provet! så himla kul :D
Sen hade vi SO och det va lika slappt som alltid, och sen hade vi syslöjd.
Tog bussen hem och då hämtade Anna-Karin mig på stationen. Jag skulle nämligen ta lite kort till hennes hemsida på hennes nya lokal. Jättemysigt stället måste jag säga. :) Rekomenderar er verkligen att gå dit om man har ont i kroppen! Jag fick en behandling av henne när jag hade praoat där, kanon duktig är hon. :)
Vad tycker ni om bilderna jag tog? ;)





Fika på princess

Eftersom Hajer fyller år idag, så va vi några stycken som gick till princess för att fira. :) Vi beställde fikat och sen när hajer hade fått sin varm choklad med marschmellows ställde sig alla upp för att sjunga. Haha, nästan hela fiket hurrade med oss sen. ;) 
Btw fick vi veta att 6 stycken i hela våran pluggisklass hade fått IG på nationella proven! Och våran klass var ändå bäst på hela skolan. Scary, hoppas bara att det inte är jag. ;P


Gabbie, Sophie, Jennie och Emma va med :)


Eve, Kajsa, jag och Hajer :)


Haha, the real us. ;)  

Glee

Dom här låtarna är så himla bra! Från serien Glee. Jag har inte kollat på den så mycket men lyssnade på några låtar på spotify i bussen påväg till skolan i morse, och jag fastnade direkt. :p Lyssna på låtarna och se vad ni tycker. :)


Hajer sweet 16

Idag är det ingen vanlig födelsedag, för idag är det Hajers födelsedag!
Grattis bby! ♥


uschfyåblä

Sista dagen på lovet... and it doesn't sounds good. Det har gått så fort att jag inte ens har hunnit tänka på att det egentligen har varit lov. Nu blir det lixom back to hard work! Inte kyyyyl. Har hunnit med ganska mycket iallafall. Varit med fillan och några av hennes kompisar, tränat, jenny hälsade på, anga och hugo var här och jag va lite med carro. Mys med godis och film varje kväll! me like :)
Btw så hittade jag två jättegamla bilder! Garvar bara jag ser dom ;p


jag för 3,5 år sen när jag kom 3:a i min första 110 :P


jag och nelly för typ 5-6 år sen ;p
hittade bilden hos jessika :)

snöskottning

Hellu!
Jag vaknade vid prick tio idag och kollade mobilen (som jag alltid gör först på morgonen) och såg att jag hade fått ett sms av fillan. Vi hade bestämt att vi skulle åka till Vetlanda och kolla på tävlingarna. Självklart hade jag glömt bort det så jag svarar direkt att jag kommer om 30 minuter. Jag springer upp och säger pappa att vi ska åka snart. Så vi hämtar upp henne och åker och kollar på tävlingarna. Man blir så himla taggad.
När jag kom hem klättrade jag och pappa upp på garaget och skottade bort en meter djup snö. Efter några timmar hade man gaaanska ont i ryggen, haha ;) Hoppade sen ner i en snöhög från taket, och försvann hela jag! haha, så jag fick gräva mig up med hjälp av pappa, busigt.
Sitter här och funderar på om jag ska lägga hoppningen på hyllan och bara satsa på dressyr. Vi får väl se.
Ha nu en bra kväll :)
puss ♥


nos

Bara för att jag har världens sötaste hund. :)



Min moster åkte nyss. Tänk vad härligt att ta tåget till Köpenhamn nu och sedan vidare flyget till hem till Thailand. (det är hem för henne, hon bor där :) Hon har både bott i England, Kina och nu där. Snart blir det väl något nytt. ;) Har en jätterolig nyhet, men tänker inte berätta den riktigt än, hehe.

fäst

Sitter nu och lyssnar när några snackar i pausen, så sitter och redigerar lite bilder samtidigt.
Jag va i Tranås med Emelie och Emma i tisdags kväll och sov där till onsdag. Det va riktigt kul så jag tänkte bjuda på lite bilder. :)







thänks äverybody!

snapp

Hej!
Just nu sitter jag i våra nya skinfotöljer och kollar på one tree hill och OS. Frasse gjorde precis mål så nu står det 3-0! Hur kul är inte det?! :D Jättekul enligt mig ;). Hoppas verkligen att jag får åka till USA så jag kan hälsa på dom. :)
Vilka tycker om vädret btw? inte jag i alla fall...


Hope for Haiti

 

jennybennyday

Hellu, idag har jag lekt med jenny benny! Det va längesen sen sist, så det va roligt :).
Vi gjorde egna våfflor, (chokladvåfflor!) med grädde och sylt. Mums!





seriuos? noway ;) ♥


Kompis ♥



Mysdag med kompis!
Tränade först en halvtimma med boxsäcken, (den är riktigt bra) och gjorde 100 sit ups. Har gjort det varje dag i två veckor nu snart, och jag måste säga att det hjälper kroppen. Efter det gick jag ut och gick runt sjön i rask takt. Gick ca. 1 timma, så skönt.
Nu funderar jag på om jag ska laga lite mat, har inte ätit på hela dan kom jag på nu. :p hehe
Ha en bra dag. puss ♥

OS

GRATTIS JOHAN! som kom med till OS i Vancouver. Vi hade hoppats på det bästa, och så gick det hela vägen. :)
Riktigt kul! För er som inte vet är det min kusin. ;)



djupsnö



Jag vet, Camomill är sötast!
Jag vaknade typ för en stund sen, blev så himla trött efter us mötet. Jag gav över min "post" till Lina, och jag tror att hon kommer göra ett jättebra jobb! Så från en stor styrelse på 10 pers gick det till en liten med 6 stycken.
Jag kommer att sakna US lite. Det är första gången på 4 år som jag lämnar det. En riktigt rolig tid. Men man kan ju inte vara med i allt hela livet. ;)
Red millan ute på ängen idag med typ 1/2 meter snö. Hon tyckte det va lika mysigt som jag, och busig är hon med. Love it! Hahaha, så himla skön är hon. När jag skrittar fram / av går hon och drar mulen mot snön, och när hon känner för det stoppar hon ner hela huvudet så man ser två öron som sticker upp. Pappa och jag roade oss åt det en stund innan. ;P
 

pictures

Hej :)
Gud vad jag blir trött på den här skit vintern! Någon gång måste de ju ta slut. Fast just nu känns det som att den inte kommer att göra det...
Har nyss varit ute i stallet, och sitter här och funderar på vad jag ska göra ikväll. Jag har ofta svårt att bestämma mig ;p haha.
Nu lägger jag in lite bilder på lite roliga saker. Heheh


jag kajsa och jullan


min och mos pannakotta :D


Millan som 4:a åring.

Div.2 Hur länge sen som helst. :P


Jennie och jag på en bildlektion ;)

Nelly och jag i f-bo

Vi glömmer aldrig! "Gabriel och minibussen" ;P haha

Fillan och jag en härlig vinterdag :)

Jag och Hajer en musiklektion


Eve, jag och Olivia i sexan ;P

Carro och jag en natt när vi inte har nått att göra ;P

Justin och jag i polen.

några glada i klassen på färjan i polen ;P

första lovet 2010

NU ÄR DET ÄNTLIGEN SPORTLOV!
fäääster, friends and fun describes it ;)


2cool4school

Nu sitter jag här i skolan, och är inne på fb och bloggar lite. Egentligen har vi engelska men ingen i hela klassen jobbar med det vi ska. ;) haha me like! Idag åkte hajer till Stockholm, och Moa till Kiruna (!) och jag hoppas att ni kommer att ha det bra. Efter skolan idag är det äntligen lov! Tagga partyyy och träningar. Ska bli riktigt kul. Hoppas detta sportlov blir lika kul som det förra året. Nu kom Agneta in, så måste börja med konstiga engelska meningar.
puss ♥



lägger in en glad bild från i somras. Miss it!

Taken

Satt och hade svenska nationellt prov i nästan 3 timmar idag, så jag är ganska så slut nu.. Efter att vi hade haft det gick vi hem till Elina och kollade på en riktigt bra film, Taken. Det handlade om en tjej som skulle åka till Europa med sin kompis, och väl där blir dom kidnappade och sålda som prostituerade. En riktigt bra film som kan rekomenderas. ;)
Efter det gick vi tillbaka till skolan, och hade två timmar NO, men de gick ovanligt fort för en gångs skull. :p
Nu sitter jag här och kollar på Disney Channel, haha very fun! :)


bilderna från nathis

Nu kommer det lite bilder från nathis sweet 16 i västervik! Tog dom från Linnéas facebook, så hoppas inte det gör någonting. :) Vi hade så himla roligt! Jag hade det iallafall. ;P


här hände det något, oupps ;)


dance dance dance


yeah!


haha, alla va något borta


white party and dance! sjuuukt sjukt kul


avslutar på den härlig bild på eve. visar hur kul vi hade :D!

extrafilm.com

Jag har ju sagt till mig själv hur många gånger som helst att jag ska skicka efter bilder och rama in. Så det har jag äntligen gjort nu. :) Blev ett par bilder från nyår, lite på hästarna, från london och på kompisar. Är nöjd med resultatet faktist, men tanke på att jag inte är någon pusselmänniska ;) haha.
Kan rekomendera www.extrafilm.com! Kostar inte alls mycket, och det är ju kul att "föreviga" roliga minnen. :)


boxsäck

Haha jag kan inte sluta skratta när jag såg vad pappa skulle köpa igår. En boxsäck med boxningsvantar! När jag frågade vad han skulle ha den till sa han att om jag får den kanske jag slutar slå honom :P. Så när jag kom in i går kväll hängde den uppsatt i mitt rum, så jag började träna direkt. Jag blev helt slut efter en halv timma, så det är något och rekomendera. ;)
+ att jag har världens bästa pappa! ♥


Thimons

Idag har det varit en sånhär mysdag! Lite tråkig men mysig på samma gång som sagt.
I skolan idag hade vi matteprov b-del, och för första gången kändes det bra. Därför kommer väl resultatet bli dåligt ;p haha.
Efter skolan gick jag och pappa och fikade på Thimons, så himla fint konditori! Har aldrig varit där innan men det va definitivt inte den sista. ;)
Nu måste jag plugga lite svenska, eftersom vi har nationella prov i det imån. Jippieee....


chokladdrink med grädde och geisha + vaniljsemla + rebecca = sant ♥

världscupen

Idag är det fortsättning på Världscupen i hoppning. Klockan 17.00 på svt1.
Förra veckan var det ju Svante Johansson på Saint Amor som var Sveriges bästa. Kom då på en tredjeplats efter finalen. Längtar till Göteborgs horse show den 27/2 med jenny benny.
Albert Zoer var också med, men detta året på Sam. Han har ju sålt Okidoki! Det tycker jag är så himla synd, dels för att det är den finaste häst som finns och för att  Zoer och han matchar varandra perfekt. Får se hur det går med den nya ryttaren.
Glöm inte att kolla!
(finns bättre videoklipp på youtube)


Albert Zour och Okidoki

melodifestivalen

Ååå gud vad dåliga låtar det var med den när gången i melodifestivalen måste jag säga! Den enda jag tyckte var lite svängig var låten "Singel" ;p hahha. Kanske för att jag älskar Petter och de påminner lite om varandra. ;)

För övrigt har det varit en slapp dag, har bara suttit framför tv:n hela dan. Och nu sitter jag här med mamma och myser, + att pappa har bakat bullar, farligt goda! Kommer ihåg för typ 3 år sen när vårat gamla gäng hade bullfest. Hahaha miss it! ♥


kärlek till låtarna

Hejsan! Sorry att jag inte skrev igår, men hann helt enkelt inte. Vi hade utvecklingseftermiddag så vi slutade vid halv 12. Gött med tanke på att jag började vid 10 i 10. ;) Vi hade prov om Konsument ekonomi, och det gick väl sådär.. Efter skolan åkte jag ut till Persö, och var där hela eftermiddagen. Fick rida Rasken, och han var inte bra. Stark och drog iväg hela tiden, men han har bara gått barngrupper nu tydligen.
Idag gick skolan bra, lektionerna var sådär. Lite tråkigt eftersom varken Nelly eller Hajer var i skolan.
Imån har vi matte prov, så jag slänger bara in lite låter som underhåller mig. :)







NICK JONAS!

Idag släpper Nick sitt första egna album;
NICK JONAS AND THE ADMINISTRATION.
jag kan bara ge er ett råd, lyssna och njut ;)


tisdag

Nu har jag nyss kommit hem från skolan, så sitter här i soffan och kollar på tv med lite fika.
Tänkte bara berätta att Maria Montassami vann något pris i en tävling som radiokanalen P3 för att hon hade de bästa replikerna;
Jag och Cameron har ett utmärkt system. Han betalar allt. - Toppeen.
Haha tröttnar aldrig på den. :p
Skolan gick bra idag, inget specielt men som en vanlig dag. ;)
Ska plugga spanska, engelska och HK. trååååkigt!
puss ♥


slänger in en bild från när jag var blond, och brun. ;p


RSS 2.0